Smarter_way_USA

#fabulos: Omul putea UCIDE nevinovați, drogat fiind la volan, iar la TV se discută fapta și nu CAUZA!

02/05/2019 | Lume nebuna | 1,841 views

Sătul și scârbit până peste cap de subiectu Răzvan Ciobanu și de ipocrizia infectă din monden-ul mioritic, singura treaba serioasă la care cred că ar trebui să ne gândim ar trebui să fie: cam câți oameni nevinovați ar fi putut omorâ individul, drogat fiind la volan?

Puțin îmi pasă dacă Răzvan Ciobanu era gay, catolic, budist, sado-masochist sau cel mai tare creator de modă din România. Deaia nu mai pot eu de el dacă lua sau dădea la buci! E fix problema lui. Oricum trăim vremuri în care toate infectele și purtătorii ilegali de p*** o ard open-minded că e o normalitate asta, nici nu are rost să mai mă chinui sa dezbat asta că borăsc.

ÎNSĂ, treaba cu drogurile/alcoolul la volan e o chestiune ce INDIRECT sau DIRECT poate avea VICTIME COLATERALE, și aici nu mai mere după povești și cretinisme.

Știu, e foarte la modă in lumea CRETINĂ asta cu drogurile sau cu băutul alcoolului înainte de a te urca la volan, unii se simt și COOL când spun cu voce tare asta, dar ceea ce nu înțeleg eu, e cum CRISTOS o pot arde unii și mai ales unele ca a fost un om bun, că de ce ne legăm de treaba cu drogurile în loc să spunem un “Odihnească-se’pace” sau altw ipocrizii i nfecte de genu pe care majoritatea, REPET, majoritatea le spun ca să fie în rând cu lumea și să o ardă cool.

Oameni buni, e o veste tristă ce s-a întâmplat! Nu ar trebui să se bucure NIMENI de o astfel de tragedie, DAAAR dacă nu suntem cretini ar trebui să învățăm ceva din chestii de genu.

Românii sunt învățați tot timpu să dezbată o trgegie, violenta, etc STRICT din punct de vedere la FAPTEI, ceea ce e un CRETINISM ABSOLUT !!! Daca vreți să preveniți o tragedie/violență/nasoală, ÎNTOTDEAUNA trebuie să discutați CAUZELE și nu FAPTELE!

Fapta e consumată, cauzele dacă nu se discută/rezolvă/vindecă, se vor repeta în continuare și nu facem altceva decât să ne merităm soarta!

Numa bine, rău la nime!

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile