Smarter_way_USA

Hopa! Adrian Năstase revine în PSD. Apropo de PR-ul și gândirea strategică de reînviere a partidului.

30/05/2019 | Politica | 937 views

Adrian Nastase revine in PSD. No … cam cat a stat el pe tușă, maxim atat va dura pana va reveni PSD-ul la guvernare in Romania. Adrian Nastase avea o aroganta fina, mult mai fina si mai cu caracter decat cea lui Liviu Dragnea care e de cea mai joasa speta, iar oamenilor (aia multi ce voteaza) le place sa vada asa ceva. Oamenii in marea majoritate a celor ce voteaza, cauta combinatozauri nu filozofi si eminente academice. Nu va mai imbatati cu apa rece!

Dadada, asa cum v-am spus zilele trecute, cu o consultanta de imagine bine gandita de prostit pe prosti, PSD-ul in cativa ani va reveni la guvernare iar romanii vor spune ca acum e altceva si ca oamenii s-au schimbat si ca acum “proiectul politic” e unu mult mai bun.

In tot acest timp PSD-ul va critica viitoarea putere ca nu a facut nimic (nici nu va avea cum sa repare ce au steicat ei atat de repede) si vor revenii la putere ca niste salvatori ai Romaniei care vor da din nou cresteri de salarii si pensii cu 2 lei si vor mari preturile cu 5 lei prostiind pe prosti si pe ignoranti si pe ipocriti traitori de clipa ca vor duce o viata mai buna.

Ce va face opozitia pana reinvie PSD-ul?

Opozitia isi va da in cap asa cum au inceput deja sa o faca, se va imprastia in vreo 738382 partide la.fel.ca si pana acum. USR si PLUS (separati nunimpreuna ca multi au confundat alianta cu fuziunea de ignoranti ce sunt) se cor lupta pentru ciolan atat intre eincat sincu PNL-ul ca na … PSD-ismul e prezente in TOATE partidele nu doar in PSD. Tinerii frumosi si liberi fiind necopti la minte de ja se cred buricu pamantului si sunt primii care PSIHOLOGIC vor cadea prada obedientei si vor calca pe proprile principii in fata unor mari tentantii (STATISTIC asa se intampla, degeaba incercati sa ma contraziceti).

Si uite asa … PSD-ul va vor arata peate cativa ani ca inca vor ramane in viata iar multi dintre voi veti fi prostiti sa ii votati.

Numa bine, rau la nime! V-am pupat!

Tags: , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile