Smarter_way_USA

Încep CRETINISMELE cu postările USR-iste că PNL a pierdut Clujul și că USR “preia Clujul”. Deja o dați în PSD-isme ?!?

27/05/2019 | Politica | 915 views

Asa cum am anticipat deja incep CRETINISMELE cu postarile USR-iste ca Emil Boc a pierdut la Cluj si ca USR “preia Clujul”. Deja o dati in PSD-isme jegoase ?!?

Vedeti voi, asta e problema tinerilor frumosi si liberi ! Ca repede li se urca la cap, se cred buricul pamamtului si uita responsabilitatea pentru care au fost alesi si promisiunile facute.

Ma copii, haideti sa va spun eu cum sta treaba. Eu inteleg ca va bucurati, dar hai sa ne bucuram prima data ca am batut la fund PSD-ul.

Voi, cei de la USRPLUS sa spuneti ca ati castigat la Cluj e la fel cum PSD-ul spunea ca are votul romanilor cand de fapt nu i-au vitat nici macar 40% din Romani.

Voi, cei de la USRPLUS ati avut votul ANTI-PSD !!! Nebunilor !!! Si stiti asta si deasta mi-e scarba de foarte multi dintre voi!

La viitoarele alegeri va vor arata PNL ce inseamna sa strangi voturile pe care le-a strans pe barba lor! Una e sa votezi pe baza ca e “ceva nou, tineri frumosi si liberi” sau ANTI-PSD si alta e sa votezi pe baza de competente documentare si asa mai departe sau cand ainde a face cu un partid MARE precum PNL-ul. Altfel veti avea surprize mari la alegerile viitoare daca va imbatati cu apa rece.

PS: Sunt liberal de cand ma stiu si am incredere ca PNL-ul poate conduce Romania bine dar mi-as dori foarte mult ca USR si PLUS sa demonstreze ca isi merita voturile si ca nu devin niste PSD-isti (ca atitudine) ci sa arate ca isi iau responsabilitatea in serios, sa creasca calitativ sinsa inteleaga ca inca PSD-ul e la putere si ca mai au mult de tras.

Daca opozitia continua sa isi dea in cap in loc sa gaseasca modalitati chiar si de colaborare, nu vom ajunge nicaieri. Lua-v-as ciolanu si capra vecinului in …

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile