Smarter_way_USA

Robert Kiyosaki ne spune din nou că vine criza. După 6 ani poate îi iese și ne va spune: “V-am spus eu! Na …”

14/05/2019 | Bursa & Investitii | 1,276 views

„În viitorul apropiat ne vom confrunta cu o nouă criză financiară. La momentul actual ne aflăm într-un război al monedelor şi într-un război cibernetic, care este mai periculos decât un conflict militar. Cred că următoarea criză economică va fi mult mai gravă decât ceea ce s-a întâmplat în 2008. Dacă ceea ce va veni va semăna cu ce s-a întâmplat în 2008, atunci vorbim o criză de proporţii“, a declarat investitorul american Robert Kiyosaki într-un interviu realizat de ZF duminică dimineaţă.

Stiu, n-am mai scris de mult de behaitori profesionisti insa articolul acesta din Ziarul Financiar, mi-a atras atentia fiindca cunosc enorm de multe persoane slabe care asculta indivizi de genu si se simt protejati cand aleg sa NU investeasca doar de frica ca se apropie Bau-Bau (criza financiara).

Lista carti ale lui Robert Kiyosaki

Tipu asta de vreo 5-6 ani tot ne spune ca “amu ni” vine criza. E pe sistemu, “candva tot vine, macar sa le zic ca ‘eu v-am spus'”.

Romanilor le place sa auda asta ca sa aiba scuza ca stau degeaba, crezandu-se inteligenti/protejati ca ei stau cu banii pe HOLD ca ei stiu ca vine criza. Cunosc zeci de astfel de oameni … si ceea ce e trist e canasc sipui vii astia.

Romanilor vesnic le-au placut sa stea intr-o cusca securizata pe baza de economisire (deaia falimentara nu deaia buna) si asta se vede cu ochiu liber la tara asta, daca imi mai pun si ochelarii cand ma uit la ei, e trist rau de tot ce vad.

“Românii sunt oameni foarte inteligenţi, dar au o problemă când vine vorba de educaţie financiară”

Din nou, o noua tactica de a.prosti pe prpsti, le spui prima data ca sunt foarte inteligenti, dupa care le spui ca nu prea sunt educati financiar ca sa se teama de actiune (investit), astfel ii ti intr-o bula in care tot ce fac e sa ramana “precauti” si sa asculte tot tinpu de altii fara sa isi formeze un filtru si sa gandeasca singuri.

Bagati la cap ca sa stati cu banii degeaba sigur sigur nu e o idee buna si sigur-sigur pe langa inflatia care va bate la fund, cheltuielile de zi cu zi si neproducerea de alti bani, va vor duce la faliment!

Puneti mana si invatati dupa care investiti banii, fie la bursa, fie in proprile business-uri, fie in imobiliare, aur, crypto, etc, e treaba voastra, dar nu stati cu banii degeaba.

Daca nu aveti inca cont de tranzactionare crypto si/sau actiuni la bursa va recomand aceste doua platforme de tranzactionare: https://bit.ly/2TKvVa0 si https://bit.ly/inregistrare-xtb

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile