Smarter_way_USA

USRPLUS a redevenit USR și PLUS! Adică separați ! Adică gata Alianța. Adică NU va fi fuziune! #nasol

27/05/2019 | Politica | 944 views

Mihai Gotiu (USR) tocmai a declarat la TVR Cluj (nu ma intrebati ce cautam pe postul asta de televiziune) ca USR-ul NU va fuziona cu PLUS ! :) E clar … astia fiind mai necopti au lupta pentru putere mai obsesiva decat PSD-ul ! Isi vor da in cap ca niste tineri frumosi si liberi care prind gustul puterii.

Bine … nu stiu daca Mihai Gotiu e un om ce trebuie luat in serios, dar ma gandec ca in numele partidului a vorbit, nu doar pareri asa de la el din cap.

ORICUM, ideea e ca USR singuri, fara PLUS, e langa faptul ca daca nu fuzioneaza va fi PRIMA FLEGMA data poporului roman care in marea lor majoritate NU au inteles caacolo a fost vorba de ALIANTA si nu despre FUZIUNE !

USR si PLUS doar impreuna pot reprezenta ceva serios pentru guvernare ! Sincer, nu mi-as pune tara, in mana unor tineri care DEJA isi dau in cap, ca nu zic ca de vreo 2 luni s-au reprofilat de la anti-psd la anti-pnl ca na … nu pt sa accepte nicicum sa nu il inlocuiasca pe Emil Boc de la Cluj ceea ce, pe langa faptul ca e MANELISM, mai e si prostie!

PS: Nu sunt ANTI-USR sau ANTI-PLUS. Absolut deloc! Doar vreau ca lumea sainteleaga diferenta intre o alianta pentru ceva alegeri dupa care fiecare cu aia ma-sii si o fuziune. MAJORITATEA celor ce au votat USRPLUS nu constientizeaza asta si MAI ALES nu constientizeaza cat de important e ca cei sunt alesi sa fie PREGATITI si cu EXPERIENTA POLITICA sa conduca o tara.

Asadar, cu toata dragostea, sunt mandru ca am votat PNL care este fara dar si fara poate SINGURA VARIANTA SANATOASA SI PREGATITA de a conduce Romania si de a elimina PSD-ul !

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile