Smarter_way_USA

Chiar nu se mai poate face rating din nimic decât din panarame neșterse la gură ca asta ?

08/06/2019 | Lume nebuna | 2,847 views

Bai frate imi explica si mie de ce dracu apar la TV astfel de moime transpirate la cur ? Intreb la modul cel mai serios ! Ce CRISTOS cauta o astfel de scursura infecta intr-un post TV la care se uita si multi copii ?

Auzi ca moima fara 1000 de euro nu iese din casa …si ca ar fi boschetara daca ar face asta … Practic 99% din Romania e plina de boschetari sa inteleg … si asta findca ne-o spune moima !

Va dati seama ca infecta asta, ne spune asta in timp ce probabil mesteca sperma in loc de guma de banii respectivi ? Si noi o bagam la TV, sa o vada/auda o tara intreaga ! Si credeti-ma ca e infim de mic procentul in fata carora se face de rusine, cam la fel de mic ca cei ce nu sunt boschetari in fata ei! Moima asta pentru multe e exemplu de descurcare in viata! Alea cu #dreambig #workhard! Alea’s!

Ne mai miram ca ajung copii vai de capu lor pe lumea asta, baieti care devin pizde si fetite care devin niste simple transpirate la cur ca cea din imagine? Poi daca de la TV isi iau modele in viata, iar la TV apar astfel de creaturi, oare la ce viitor te poti astepta de la noile generatii?

Nu zic ca ar trebui sa apara doar academicieni si filozofi … NU, nu exagerez cu finețuri deastea … dar TOTUSI … chiar nu se mai poate face rating din nimic decat din panarame nesterse la gura ca asta ?

Traim intr-o lume in care vedem doar oameni nemultumiti de viata lor, oameni care isi iau exemplu si modele in viata doar pe sistemul ce e cool pe facebook si instagram.

Intr-o emisiune de-a lui Morar, scursura a zis ca a trecut prin multe greutati in viata si ca deaia are a ajuns asa. Va dati seaa cum o scursura infecta se foloseste de niste mizerii care pot crea empatie unor cretini/e pentru a parea ea descurcareata ?

Incercati sa intelegeti ca copiii in ziua de azi nu-si iau exemplul din familie nici macar 10-20% ci din anturaj, reviste, muzica si televizor ! Pentru ca acolo vad de fapt ce e cool, rebel, trendy si vor sa fie si ei la fel si se adapteaza!

Fi-ti dracu sa va scarpine responsabili !!!

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile