Smarter_way_USA

Cum investești în Industria de Canabis Terapeutic?

14/06/2019 | Bursa & Investitii | 1,537 views

Dupa cum stiti, atat in postarile mele cat si la evenimentele organizate de Invest Club, am atras atentia asupra acestui ETF (HMMJ – Horizons Marijuana Life Sciences Index) si asupra potentialului urias de apreciere pe care il are.

Sectorul de cannabis terapeutic este intr-o foarte mare crestere si urmeaza sa fie legalizat in din ce in ce mai multe tari. Documentati-va cate boli pot fi tratate cu acest produs si va vati convinge singuri !

Aici puteti investi in HMMJ!

Credeti in potentialul unei anumite actiuni, companii, ETF-uri, comoditati, etc si va ganditi sa investiti ? Foarte bine !!! Documentati-va pentru a fi convinsi ca e o investitie buna si NU asteptati momentul ci intrati TREPTAT la cumparare !

Aveti in acest tabel o lista cu toate detinerile ETF-ului HMMJ – (Horizons Marijuana Life Sciences Index) care investeste in secotrul de cannabis terapeutic:

In articolul acesta v-am scris tot ce aveti nevoie sa stiti despre acest ETF!

Puteti investi la bursa prin platformele:

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile