Smarter_way_USA

Cum investești în Industria de Canabis Terapeutic?

14/06/2019 | Bursa & Investitii | 735 views

Sectorul de cannabis terapeutic este intr-o foarte mare crestere si urmeaza sa fie legalizat in din ce in ce mai multe tari. Documentati-va cate boli pot fi tratate cu acest produs si va vati convinge singuri !

Ți-am pregătit un raport interesant despre potențialul investițional al industriei de canabis. Descarcă raportul gratuit și află despre:

 • Cum și de ce a fost creată această nouă industrie
 • Care va fi evoluția acestei industrii
 • De ce investitorii consideră că acest sector are potențial
 • Ce este indicele “BITA Global Cannabis Giants”
 • USCANNA CFD, o alternativă la acțiunile tradiționale

Înscrie-te acum și primește raportul gratuit

Citeste si: Invest in Marijuana (HMMJ – Horizons Marijuana Life Sciences Index ETF)

Obține acces simplu și rapid la noi piețe odată cu CFD-urile cu activ suport pe indicii BITA:

 • USCANNA – Global Cannabis Giants
  Bazat pe indicele „BITA Global Cannabis Giants”, care surprinde performanța randamentului total brut pentru cele mai mari 20 de companii cotate la bursă, cu expunere directă la veniturile din industria de canabis.
 • USLITH – American Lithium and Battery Metals Giants
  Bazat pe indicele „BITA American Lithium and Battery Metals Giants”, care surprinde performanța randamentului total brut pentru cele mai mari 15 companii americane cotate la bursă, cu expuneri directe de venituri în extracția și comercializarea metalelor utilizate pentru producția de baterii.
 • USCHN – China Internet Giants
  Bazat pe indicele „BITA China Internet Giants”, care surprinde performanța randamentului total brut pentru cele mai mari 30 de companii chineze cotate la bursă, cu expunere directă la piața chineză a Internetului.
 • USBIOT – US Biotech Giants
  Bazat pe indicele „BITA US Biotech Giants”, care surprinde performanța randamentului total brut pentru cele mai mari 30 de companii din SUA cotate la bursă, clasificate ca fiind active în sectorul biotehnologiei.
 • USGAME – Gaming and E-sports Giants
  Bazat pe indicele „BITA Gaming and E-Sports Giants EW”, care surprinde performanța randamentului total brut pentru cele mai mari 20 de companii listate public la bursele majore din SUA, cu cea mai mare expunere a veniturilor la industria de gaming și a sporturilor electronice. Componentele indicelui sunt echilibrate trimestrial.
 • USMEDIA – Global Social Media Giants
  Bazat pe indicele „BITA Global Social Media Giants”, care surprinde performanța randamentului total brut pentru cele mai mari 15 companii, tranzacționate la principalele burse americane, cu expunere directă la veniturile din industria social-media. Indicele este ponderat prin capitalizarea bursieră și reechilibrat trimestrial.

Conectează-te la xStation

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

80.6% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile