Smarter_way_USA

Cum investești în Industria de Canabis Terapeutic?

14/06/2019 | Bursa & Investitii | 1,962 views

Dupa cum stiti, atat in postarile mele cat si la evenimentele organizate de Invest Club, am atras atentia asupra acestui ETF (HMMJ – Horizons Marijuana Life Sciences Index) si asupra potentialului urias de apreciere pe care il are.

Sectorul de cannabis terapeutic este intr-o foarte mare crestere si urmeaza sa fie legalizat in din ce in ce mai multe tari. Documentati-va cate boli pot fi tratate cu acest produs si va vati convinge singuri !

Aici puteti investi in HMMJ!

Credeti in potentialul unei anumite actiuni, companii, ETF-uri, comoditati, etc si va ganditi sa investiti ? Foarte bine !!! Documentati-va pentru a fi convinsi ca e o investitie buna si NU asteptati momentul ci intrati TREPTAT la cumparare !

Aveti in acest tabel o lista cu toate detinerile ETF-ului HMMJ – (Horizons Marijuana Life Sciences Index) care investeste in secotrul de cannabis terapeutic:

In articolul acesta v-am scris tot ce aveti nevoie sa stiti despre acest ETF!

Puteti investi la bursa prin platformele:

Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre ele!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile