Smarter_way_USA

Dan Barna + Pandele + Ponta + Dragnea + Firea = LOVE! Iată câteva exemple și argumente!

16/06/2019 | Diverse | 1,177 views

Dan Barna (USR): “Soția mea este un om grozav”

Vă sună cunoscută tactica JEGOASĂ, IPOCRITĂ, si mai ales LIBIDINOASĂ pur PSD-istă inspirată de la Victor Ponta (ex-PSD, actualment PSD-ist sub acoperire in ProRomânia) de a-și baga familia și “soția” pentru a atrage voturile scursurilor de genu celor ce votează PSD ce sunt obișnuiti cu libidinoșenii și lins în momentul dezbaterii pentru alegerile prezidențiale dintre Ponta si Iohannis ??? Țineți minte poza cu Ponta și Barna la Bruxelles când stăteau la cafea ? Ei binez așa se învață meseria !!! MARE PĂCAT că de la un PSD-isr s-a trezit Barna să învețe!

Va mai dau niște exemple:

Vă aduceți aminte când Gabriela Firea s-a trezit ea, lepra și infecta pământului să vorbească de Klaus Iohannis că nu e bun de președinte dacă nu are copii ??? Înțelegeți IPOCRIZIA jegoasă și infectă de a scoate pe gură doar ceea ce crede că dă bine pe sticlă să spună că să prindă la electoratul jegos, prost și ipocrit care se uita la CUM li se spube ceva și nu la CE ANUME ???

Așa a ajuns România să fie condusă de japițe PSD-iste, pe acceasi strategie folosită de Dan Barba.

Mai vreți exemple ?

Vi-l dau și pe soțul Grabrielei Firea și anume scursura infecta numită Florentin Pandele care în emisiune la România TV și-a început campania electorală behăind încontinuu despre amărâta lui soție, cum nu reușește el sa doarmă “cu soția lui în pat” și cum nu poate el să închidă el un ochi de frică să nu pățească soția lui ceva din cauza stresului și multor responsabilități pe care lepra lui le are. Și vă aduceți aminte cum a declarat el ca un ipocrit jegos că candideaza pentru copii lui și cum îl roagă el “DIN SUFLET” pe Liviu Dragnea să nu mai vorbească despre sănătatea soției sale la rugamintea soției ?!?

Ei bine, dacă acum în 2019, după ce am pațit atâtea nasoale din cauza IPOCRIZIEI unor scursuri de genu Liviu Dragnea, Gabriela Firea și mulți alții, dacă Rimânia permite unuia ca Dan Barna, în modul în care face politica, dupa încrederea acordată de românia la alegeri să își bată joc și să se foloseasca DEJA de PESEDISME, sincer își merită soarta de oameni proști și manipulabili și merită să se aleaga praful de țara asta!

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile