Smarter_way_USA

#dejavu – Viorica Dancilă l-a dat afară pe Remus Borza după nici 2 săptămâni de la numire

08/06/2019 | Politica | 1,056 views

Remus Borza, din funcția de consilier pe probleme economice a anunţat un val de concedieri, dintre colaboratorii Vioricăi Dăncilă. Mai exact, Borza susţinea că Guvernul are mult prea multe ministere şi că ar trebui să renunţe la câteva dintre ele.

“La Guvern trebuie să mai reducem din ministere. Mai răruţ e mai drăguţ. E mai eficient, mai rămân bani să facem şi o fabrică în România”, a spus Remus Borza, potrivit SmartBeta.ro

Deputatul Remus Borza a fost desemnat în 30 mai consilier onorific al premierului pe probleme economice, reformă şi fiscalitate.

Poi daca i-a trebuit lui sa vina sa SCHIMBE ceva si sa optimizeze costurile (lucru la care se pricepe foarte bine, vezi cazul Hidroelectrica pe care nu doar ca a scos-o din insolventa ci a sinfacut-o ceamai profitabila companie din Romania!) … asta e. Trebuia sa stie lucrurile astea.

In PSD daca propui SCHIMBARI, mai ales concedieri esti dat afara din simplu motiv ca ei din asa ceva castiga alegerile si anume din faptul ca isi tin oamenii LOR (nu si pe restu) lipiti de ei din interes ! PSD-ul are nevoie de obedienti si de marmote, sub nici o forma de oameni capabili sau care au pareri !

Trebuie sa fii EXRREM de naiv sa crezi ca PSD doresre prosperitate in Romania sau ca are vreun interes sa faca lucrurile bine … EXTREM de naiv trebuie sa fii. PSD intotdeauna prefera sa pastreze saracie si incultura, altfel einstiu foarte bine ca n-au sanse la alegeri.

Remus Borza, ar face bine sa nu se lase fiindca avem nevoie de oameni capabili ca el. Exista partide cu potential in opozitie unde poate face ceea ce isi propune. Poate incerca la PNL sau USR fiindca sunt convins ca va avea usile deschise si va fi sustinut sa isi puna in aplicare proiectele.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile