Smarter_way_USA

#respect: Emil Boc, spectacol cu tatăl Simonei Halep pe terenul de tenis, la Sports Festival din Cluj Napoca! USR sunteți atenți, da ?

16/06/2019 | Diverse | 1,131 views

Primarul Emil Boc a făcut spectacol sâmbătă la Sports Festival, la Cluj Arena. El a jucat câteva minute tenis cu tatăl Simonei Halep.

Sunt foarte curios dacă cei de la USR sunt atenți la modul în care e aplaudat Emil Boc de catre participantii la acest eveniment. Probabil cei din USR simt ca la următoarele alegeri, cei ce au votat ANTI-PSD vor uita de USR care acum, pe langa faptul ce se luptă cu PNL (cretinism absolut), in loc să se lupte cu PSD (adică pentru ce au fost votați), se luptă chiar și cu PLUS cu care erau în alinață de dragul voturilor la europarlamentare iar acum sunt separați iar la următoarele alegeri dacă vor obșine jumătate din voturi e MARE LUCRU!

Leprele de la USR după cum știți, în ultima vreme, după ce au vazut că au început să atragă simpatia românilor, au început să o dea în PSD-isme, bătându-și joc de pentru ce au fost votați, au renunțat la lupta ANTI-PSD și continuă cu obsesia lor de a-l da jos pe Emil Boc (PNL), primarul Clujului, deoarece vor să câștige alegerile și in Cluj Napoca.

Ei bine … le propun leprelor din USR să se concentreze la acest VIDEO și să realizeze faptul ca Emil Boc e un EXEMPLU de primar în România și că nu doar PNL-ul are foarte mult de câștigat datorită acestui om ci și întreaga Românie!

Emil Boc, este probabil cel mai respectat primar din Romania alături de Bolojan de la Oradea, ce să vedeți, TOT de la PNL. Rezultatele se vă în orașele unde sunt primari, așadar, respectul cetățenilor este inavitabil.

Proverbul spune că aşchia nu sare departe de trunchi, iar tatăl Simonei a arătat de unde moşteneşte fiica sa talentul. Stere Halep a cucerit publicul cu loviturile sale de efect, a la Roger Federer, însă nici primarul Clujului nu s-a lăsat mai prejos. Ca rivalitatea să fie deplină, înainte de a servi, Emil Boc a imitat gesturile celebre ale unuia din cei mai mari campioni ai tenisului mondial, Rafa Nadal.

Ca să pună presiune, Stere Halep a demonstrat că ştie să urce la fileu, în timp ce Boc a vrut neapărat să reuşească un as. Primarul oraşului – gazdă s-a retras în aplauzele publicului şi ale lui Andrei Pavel. De altfel, în curând urbea sa ar putea găzdui un turneu WTA.

Simona Halep a schimbat şi ea câteva mingi cu tatăl său care a fost felicitat de Darren Cahill după un nou forehand excelent plasat.

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile