Smarter_way_USA

Felicitari Siegfried Mureșan (PNL) și Dacian Cioloş (PLUS) pentru funcțiile câstigate în Parlamentul European. Hai că se poate!

19/06/2019 | Politica | 1,025 views

Siegfried Muresan Dacian Ciolos

Felicitari, Dacian Cioloş (PLUS) pentru pozitia de presedinte al unui grup european, Renew Europe. E un pas mare inainte … Mai multe detalii gasiti aici.

„Preşedinţia grupului Renew Europe e doar un pas în construcţia politică pe care am gândit-o în ultimii doi ani. E un pas important, dar e doar începutul proiectului nostru. Am dovedit că merităm încredere la alegerile din 26 mai, am dovedit că suntem parte integrantă a forţelor politice relevante ale Europei. Vom continua să aducem cât mai mult din Europa în România prin activitatea noastră la Bruxelles şi în cabinetele de europarlamentari pe care le vom deschide în toată ţara. Acum trecem la pasul următor şi începem construcţia politică internă prin care să le oferim cetăţenilor români un viitor aşa cum îl merită”, a declarat pe Facebook Dacian CIoloş, preşedintele PLUS.

Felicitari Siegfried Muresan (PNL) pentru pozitia de vicepresedinte al PPE (cel mai puternic grup din Parlamentul European) … Mai multe detalii gasiti aici.

„Acest vot dat de europarlamentarii PPE reprezintă şi un vot de încredere pentru România. Grupul PPE a fost cel mai mare grup înainte de alegerile europarlamentare, am câştigat alegerile şi suntem în continuare principala forţă politică a Uniunii Europene. Grupul PPE este singura forţă politică ce poate asigura stabilitate la nivelul Uniunii şi care are soluţii la problemele oamenilor. Îmi propun o Uniune Europeană care să rezolve problemele oamenilor, care să livreze ceea ce aşteaptă oamenii de la ea. Voi continua să lupt pentru a aduce în Europa mai multă siguranţă şi mai multe locuri de muncă. Voi susţine o Uniune Europeană mai aproape de oameni, o Uniune în care vocea românilor şi a tuturor cetăţenilor europeni să se audă cât mai bine. Voi lucra împreună cu toţi europarlamentarii din Grupul PPE pentru a îndeplini aceste obiective”, a spus Siegfried Mureşan după votul din Grupul PPE.

Hai ca se pare avem opozitie din ce in ce mai buna si mai puternica!

DA! Chiar daca sunt liberal convins, am coloana vertebrala si stiu sa apreciez si sa sustin pe cine merita INDIFERENT de culoare politica.

#OpozițieUnită #PNL #PLUS #fărăpesedisme

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile