Smarter_way_USA

Pe 9 iulie producătorul de telefoane iHunt Ploieşti se listează la bursa de la Bucureşti cu simbolul HUNT

27/06/2019 | Bursa & Investitii | 941 views

Compania iHunt Technology din Ploieşti, producător şi furnizor de telefoane mobile şi gadgeturi hi-tech cu afaceri de 24,6 mil. lei în anul 2018, va realiza pe 9 iulie 2019 o listare tehnică pe segmentul alternativ AeRO de la BVB, potrivit lui Cezar Stroe, acţionar in companie cu 99,5% din capitalul social.

Pe de altă parte, listarea va fi intermediată de brokerul Goldring, care a mai adus la bursă şi Life is Hard, companie specializată în dezvoltarea de software, precum şi Transilvania Broker, primul intermediar în asigurare listat la bursa românească.

Viziteaza site-ul companiei!

“Vom face o listare tehnică, ceea ce înseamnă că în 30 de zile de la momentul listării va trebui să îndeplinim ori condiţia unui freefloat de 10%, ori pe cea care priveşte minimum 30 de investitori”, spune Virgil Zahan, director general al Goldring, pentru Ziarul Financiar.

iHunt Technology va realiza o listare prin vânzarea unui pachet de acţiuni cuprins între 10% şi 25%, banii atraşi în urma operaţiunii urmând a fi utilizaţi pentru dezvoltare.

Compania va veni la tranzacţionare cu simbolul bursier HUNT.

Potrivit estimărilor Goldring, în scenariul optimist, iHunt Technology ar putea veni la bursă cu o capitalizare de 38 mil. lei, în timp ce în scenariul pesimist ar putea aduce 17 mil. lei.

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile