Smarter_way_USA

Raportări finaciare interesante pentru 27 iunie – Constellation Brands (STZ) și Nike (NKE)

27/06/2019 | Bursa & Investitii | 839 views

Diseara avem raportarile financiare de la 2 companii tare celebre ce trebuiesc luate in considerare pentru investitorii doritori de profituri pe baza raportarilor. Aceste sunt Nike (NKE) si la Constellation Brands (STZ).

Personal voi investi in Constellation Brands (STZ) deoarece cred ca au vandut bine in ultima prioada si cred ca si previziunile vor fi bune pentru viitor, mai ales ca na … vine vara, caldura mare, mai vin si multe festivaluri unde se va bea de vor plange caii.

Constellation Brands este ce mai mare importator de bere din America dupa vanzari si detine brandul de bere Corona plus multe alte branduri de vinuri si spirtoase celebre.

Cat despre Nike (NKE), companie care nu mai are nevoie de nici o prezentare, aici nu prea le am eu cu sportul, e posibil sa raporteze rezultate financiare bune dar nu stiu daca peste asteptari asadar am sa ma mai gandesc daca investesc ceva sau daca zic pas de data asta, chiar daca posibil sa imi para rau maine.

Daca nu aveti inca cont de tranzactionare la bursa va recomand aceste doua platforme de tranzactionare: https://bit.ly/2TKvVa0 si https://bit.ly/inregistrare-xtb

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile