Smarter_way_USA

#românia: Structura cheltuielilor totale ale gospodăriilor în 2018. E trist, dar avem soluții!

07/06/2019 | Bursa & Investitii | 2,066 views

Asta este structura cheltuielilor totale ale gospodariilor romanesti in anul 2018. Doar mie mi se pare extrem de trist ce vad aici ? In caz ca va intrebati de ce suntem o tara analfabeta financiar si cum de doar 0.15% din populatia Romaniei au investitii la bursa … ei bine, deasta!

Doar 0.5% din bani sunt destinati pentru investitii! De aici deducem foarte clar ca romanul nu economiseste si deci pe termen lung nici nu investeste ci merge pe sistemul “sa treaca ziua”! In total sunt 2.9% investiti pentru investitii si dezvoltare (2.4% fiind investiti in productie). Tot foarte trist e!

Majoritatea banilor dupa cum vedeti sunt orientati catre cheltuieli de consum, ca na … romanu e consumator, fara numar, fara serie … iar cealalta mare parte este desigur pentru acele chestii dragute numite “impozite si taxe”.

Stiu, stiu! Acum probabil multi imi veti spune ca majoritatea romanilor au salarii mici si astfel ati spune spune ca din acest motiv nu economisesc. Nimic mai gresit ! Totul tine de educatie si de a-ti forma niste obiceiuri sanatoase cu care sa fii perseverent in viata.

Eu personal am inceput economisirile in pusculite de monezi cu 10 si 50 de bani !!! Ei bine, asta cred ca oricare dintre noi, mai ales daca avem timp si bani sa stam pe facebook, sunt convins ca avem si MACAR 50 de bani sa punem in pusculita aia din cand in cand.

Incepeti sa va faceti un plan de economisire, un plan de management al banilor si un plan de investitii pe termen lung. Acest obicei va va schimba viata TOTAL in bine

Nu stii cum sa incepi sa economisesti/investesti?

Contacteaza-ma completand formularul din aceasta pagina si te voi ajuta cu drag. Va merita fiecare secunda, te asigur de acest lucru!

Daca nu aveti inca cont de tranzactionare la bursa va recomand aceste doua platforme de tranzactionare: https://bit.ly/2TKvVa0 si https://bit.ly/inregistrare-xtb

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile