Smarter_way_USA

USR continuă prostituția pentru voturi susținând căsătoria între persoane de același SEX. Lupta anti-PSD a devenit ISTORIE!

13/06/2019 | Politica | 918 views

Preşedintele USR, Dan Barna, continuă să se prostitueze pentru a atrage voturile hipsterilor rebeli, tineri, frumosi si liberi declarând că susţine căsătoria între persoane de acelaşi sex şi că ar fi de acord cu o lege care să reglementeze acest lucru şi a ezitat să răspundă dacă e de acord ca familiile gay să poată înfia copii. E bine totuși că s-a abținut la partea cu infiatul! Practic s-a prostituat fără finalizare, dacă înțelegeți aluzia!

Totuşi, președintele USR a mai declarat că deocamdată societatea românească nu este pregătită pentru o astfel de temă! Hmm … aici practic ne spune că știe că subiectul ăsta nu e o prioritate pentru România, că na … ei au fost votați pentru luta ANTI-PSD mai mult nu pentru legalizarea futaiului și a căsătoriei între două p***. Dar na … ce mai contează cerințele electoratului … Au obținut voturile și gata, deja lupta ANTI-PSD nu mai contează, în schimb continuă cu lupta ANTI-PNL și acum cu treaba cu poponarii.

De ce postez atât de des despre bombele ăstora de la USR ?

Ei bine, v-am spus atât înainte de alegeri cât și după alegeri, că ăștia, fiind mai necopți la minte din punct de vedere al experienței politice, când li se pun o putere pe mână se cred buricul Pământului, uită pentru ce anume au fost votați și se concentrează pe preluarea întregii puteri pentru a face ce vor.

Cum ar putea face chestia asta ? Poi e foarte simplu!

Ei și-au atras electoratul în cea mai mare parte promovându-se pe idei creteine însă COOL și TRENDY pentru hipsteri și rebeli, și anume că sunt oameni cool, noi, tineri, rebeli, fără dosare penale (ÎNCĂ) sau e ideea ca nu au securiști (asta e o minciună și vrăjeală maximă, dar în fine, a prins la proști) iar experiența politică nu contează (din cauza căreia eu am o presimțire că o să aibăă foarte mult de pierdut dacă se încăpățânează să se grăbească cu obsesia de putere fără să se alieze cu cei cu experienșă pentru a acumula experiență politică adică să înțeleagă cum se conduce un guvern).

AȘADAR, ei știind că electoratul lor asta vor, singurul lucru pe care trebuie să se concentreze, este să livreze ce vor electoratul să audă și anume chestii trendy (nu contează dacă sunt CRETINISME) cum ar fi legalizarea căsătoriilor între poponari, o să ajungă să fie nevoiți să legalizeze și treaba cu înfiatul copiilor de către poponari ca să fim și noi TRENDY și COSMOPOLITANI urmând tendințele cretine, ajungând în viitor și la legalizarea postituției, căsătoriilor bărbaților cu mai multe femei, a femeilor cu mai mulți bărbați, fără să mai conteze consecințele de destrămare a famililor din această cauză (cine nu înțelege la ce mă refer ori e zdrență de om, ori e cretin, așadar nu-mi bat capu să dezvolt) și așa mai departe!

În fine … în continuare sunt de părere că singura variantă, în momentul de față, pentru salvarea și dezvoltarea României, este PNL-ul. Știu, veți spune că țin cu ei și deasta sunt anti-usr!

NU sunt anti-USR !!! Sunt anti-PESEDISME !!! Iar USR în nenumărate cazuri a arătat că începe să devina un PSD îmbrăcat frumos și e păcat. E păcat fiindcă au început bine, chiar și eu i-am votat acum 2 alegeri, dar lipsa experienței politice și faptul că sunt necopți îî face foarte tentați spre prostituție pentru putere/voturi iar asta, de regulă, se face prin IPOCRIZIE, și ar cam trebui să ne învățăm lecția după Liviu Dragnea!

Cât despre PNL si de ce am încredere în ei … poi e foarte simplu. E un partid puternic, aș putea spune că mult mai unit decât USR-ul ceea ce e un mare avantaj, partidul, s-a salubrizat foarte mult în ultimii 2-3 ani plecând foarte mulți pesediști ce nu-și mai găseau locul și au venit oameni noi, tineri, care au tot suportul și susţinerea celor bătrâni pentru a fi capabili să poată să administreze o ţară!

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile