Smarter_way_USA

3 întrebări pentru un prieten despre vestimentaţia moimelor

01/07/2019 | Lume nebuna | 1,123 views

Întreb pentru un prieten ce vrea sa nu confunde femeile cu zdrentele sau sa faca greseala de a le trata la fel. Din punct de vedere vestimentar:

  1. Care dintre ele credeti ca a mers la o plimbare?
  2. Care dintre ele credeti ca isi cauta o p*** ? (Nu ca ar fi ceva rau in asta, dar na … vorba aia, si pictoru si zugravu picteaza, si TOTUSI, exista o diferenta mare intre cei doi, asadar, raspunsul ar trebui sa fie simplu).
  3. Care e mai predispusa la viol si care semnalizeaza ca isi asuma ca acest lucru sa se intample!

PS: A se lua in calcul ca poate fi vorba de aceeasi moima (adica maimuta, conform DEX), dar intrebarea e asa, ca sa stie omu, sa nu piarda timp degeaba cand, uneori, de fapt si de drept, trebuie doar sa isi goleasca coaiele.
PS2: Nici mie nu imi place treaba cu violul, doamne fereste, doar ca e REALISTA !!! Bine, noi ne putem ascunde dupa deget si sa o ardem in tot felul de variante ortodoxe si sa apelam la morala si etc … dar adevarul e tot ala !!! Una imbracata ca in poza a doua, e mult mai predispusa la viol decat cea din prima poza … deci, e nevoie macart de o ASUMARE. Asa ar fi LOGIC si REALIST, zic eu! Daca isi asuma riscurile/consecintele si tratarea ca atare, atunci sincer am tot respectul pentru curajul lor !

Inca ceva: Pentru fetele care il cauta pe Fat Frumos si isi pierd noptile prin cluburi.

Dintr-un grup de 2000 de barbati proaspat insurati si intervievati despre prima impresie doar 7 au spus ca partenera lor era imbracata sexy cand s-au cunoscut.

In other words, don’t dress like a ho. Men see a sexy outfit as an invitation to have sex, not a relationship.

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile