Smarter_way_USA

Dacă fetele “ucise” la Caracal ar fi de fapt și de drept în viață și scoase deja din țară la produs ?

30/07/2019 | Diverse, Lume nebuna | 1,607 views

INTREBARE: Daca fetele “ucise” la Caracal ar fi de fapt si de drept in viata si scoase deja din tara la produs ?

Eu refuz sa cred ca omul ala ar fi stat cu haina fetitei peste el cand a aparut presa (manipulator) sau ca nu s-ar fi sinucis in timpu in care asteptau politistii sa intre si multe alte aspecte care dau cu virgula ! Ca sa nu mai zic de faptu ca prea incearca politia sa ascunda detalile importante!

Sa spui ca a incinerat corpul unei fete intr-un cazan e greu de crezut … Citeam pe net ca corpul uman fiind compus din peste 70% apa, ca sa arda e nevoie de temperatura de vreo 1000 de grade iar mirosul ar trebui sa fie extrem de puternic.

Citeste si: Doar mie îmi pare că se încearcă cu disperare să îl scoată pe criminal ca fiind singur ca să se acopere rețeaua ?

Ca sa nu mai zic ca e foarte probabil sa fie un scop politic in toata povestea asta … prea se lasa mediatizare, prea trece timpu aiurea si nu se dau decat momeli ca la prosti.

Oare nu vor sa gaseasca un pretext pentru a LEGALIZA intratu in casa fara mandat de arestare ?!?!? Ca asta ar fi un CRETINISM ABSOLUT !!! Chiar daca in cazuri extreme ar trebui gasite solutii, nu putem generaliza asta si sa cream un precedent sa ne putem trezi oricand pentru orice motiv cu militia/mascati in casa pe motiv ca asa vrea p*** lor.

Simt incontinuu ca sunt luat de prost daca ma uit la stiri despre subiectu asta … e prea spurcat !

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile