Smarter_way_USA

De ce e INSULTĂTOR și PENIBIL ce au făcut organizatorii Electric Castle, atât pentru România cât și pentru DJ-ul căuia i-a interzis să mai vină la festival pentru că pus o manea.

20/07/2019 | Lume nebuna | 3,270 views

Tocmai am aflat ca organizatorii Electric Castle, i-au comunicat DJ-ului Tommy Cash care a pus piesa lui Adrian Copilul Minune, ca aseara a fost ultima lui prestatie pentru festivalul #EC.

Intrebarea mea este cat de JEGOSI, IPOCRITI, NESIMTITI, INFECTI si INSALUBRI trebuie sa fie organizatorii acestui festival sa JIGNEASCA atat DJ-ul ce tot ce a facut a fost sa puna o piesa FOARTE apreciata si FOARTE ascultata de catre populatia Romaniei unde a venit el sa presteze, cat si pe o foarte mare parte din populatia acestei tari, unde daca NU SUNTEM jegosi, ipocriti, nesimtiti, infecti si insalubrii am recunoaste ca maneaua face parte, vrem nu vrem, din CULTURA acestei tari.

Initial am crezut ca glumesc astia. Au chemat (a doua oara daca nu ma insel) un artist cunoscut ca fiind trashy si ce proiecteaza imagini porno in timpul showlui iar ei (si unii ipocriti) sunt ofensati ca a bagat 2min de manea la misto? Ar trebui sa va puneti logica in ordine, oameni buni.

Oameni buni, ORICE DJ cand e invitat la un festival, intr-o anumita tara, pentru a devenii cat mai memorabil momentul lui, isi face teme acasa si incearca sa se apropie intr-o forma sau alta cu publicul facand ceva care sa ii faca pe fani sa il simta ca e de-a casei. Atat DJ-ul de la Neversea cat si DJ-ul de la Electric Castle ce au pus maneaua lui Adrian Copilul Minune au considerat ca ar fi ceva FRUMOS sa ne apropie unii de ceilalti si sa ne faca mai uniti, sa ne acceptam cultura (sau subcultura) si sa acceptam gusturile fiecaruia.

Citeste si: Sper ca regele Armin Van Buren să pună maneaua lui Minune la UNTOLD. Țara merită acest TEST de ipocrizie!

Teoretic, Electric Castle pentru JIGNIREA adusa DJ-ului respectiv ar trebui sa fie PA, pentru totdeauna cand vine vorba de ORICE strain (si nu numai) care ar mai putea fi invitat de catre ei sa vina sa puna muzica, si asta in solidaritate pentru acel DJ.

Va las aici si reactia lui Vali Barbulescu, unul dintre cei mai cunoscuti DJ din Romania:

https://www.instagram.com/tv/B0I668VhW7f/?igshid=1dlgzxyz1die9

Daca va uitati la video-ul cu maneaua de la Electruc Castle si cea de la Neversea, veti vedea ca lumea s-a distrat in numar MUUUUULT mai mare la piesa lui Minune decat la Limp Bizkit! Poi cum asa ??? Oare cei ce au platit bilete la festivalul asta nu se simt JIGNITI de reactia organizatorilor ? Foarte serios intreb ?

Ce mama dracu rezolvam mintindu-ne unii pe altii si fiind ipocriti ca toti suntem culti in cap si toti ascultam doar muzica clasica si rock cand de fapt REALITATEA e limpede ca cristalul. Dracu sa va scarpine de infecti ipocriti.

https://youtu.be/x3GctJw1Fas

Populatia Romaniei, stim cu totii ca e populata in marea ei majoritate de catre IPOCRITI, rupti in cur pentru care doar APARENTELE conteaza! Sunt capabili sa isi denigreze proprii cetateni pentru a parea ei ALTCEVA, niste culti in cap care nu accepta incultura dar MILIARDELE alea de vizualizari, ma intreb, cine plm le-a facut ? Oare nu Romania ???

Sunt si CRETINI care pretind ca acel DJ de la Neversea si cel de la Electric Castle (si sper si la.UNTOLD sa fie) au jignit tara ca ne-au bagat pe toti in acceasi oala cu tiganii si ca ne-au pus tuturor eticheta de gipsy!

Oameni buni, catalogarea ne-o facem noi !!! Nu ei !!! Daca noi aratam ca ni-e rusine de o parte a culturii tarii noastre, cu siguranta strainii vor apasa pe acea slabiciune si FOARTE BINE CA O FAC fiindca ne-o meritam din plin!

Aveti mai jos un comentariu la stirea cum ca organizatorii au decis sa inchida colaborarea cu Tommy Cash al unei participante la festival.

„Gestul acesta nu spune nimic despre acest DJ. Genul acesta de artiști studiază publicul în fața căruia va performa. Nu este nici sfidare nici lipsa de respect din partea lui, este purul adevăr, așa suntem văzuți, percepuți și asta ne este eticheta lipită. De ce? Pentru că românii de calitate sunt puțini printre cei plecați în afară…. marea majoritate sunt pleava societății. Și în plus cum să ne simțim jigniți? Ia ascultați puțin reacția publicului…. Nu a greșit omul….din contră….le-a oferit exact ce își doreau….asta face din el un bun artist“ – Gabriela.

Mi-e scarba si sincer sper sa se aleaga prafu si pulberea de organizatorii respectivi pentru decizia asta, daca se poate DJ-ul sper sa aiba o replica drastica pentru chestia asta, iar noi ca romani sa invatam odata pentru totdeauna sa ne respectam culturile(sau subculturile), traditiile, sa ne acceptam asa cum suntem si sa ne respectam daca vrem sa fim respectati.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile