Smarter_way_USA

Despre poliție și funcționari publici. Unde oare i-au găsit pe cei mai incompetenți, flegmatici și infecți dintre toți în aceste instituții ?

31/07/2019 | Lume nebuna | 1,104 views

Mna … iar trebuie sa ma exorcizez … evident pe institutiile statului mai axecat, EVIDENT, Politia Romana, mai functionarii lor, aia care efectiv putrezesc pe banii statului. Acolo gasiti cele mai flegmatice, incompetente si nesimtite fiinte de pe pamant. Dar ei vor ca institutia sa fie respectata cand ei isi bat joc, fi-mi-ar scarba!

Duminica mi-a fost luat permisu pentru viteza pe autostrada … asta e, se intampla. Oricum e o luna in care chiar n-am nevoie de ceva cu care sa stau in trafic. Mi-au dat o dovada cu care puteam circula inca 15 zile pe care am si da-o inapoi a doua zi ca n-am nevoie de ea, si m-am inscris la examenul de redobandire permis ca sa imi dea 1 luna in loc de 3, examen pe care l-am si dat azi dinineata si luat cu maxim de puncte (15 din 15). Pana aici totul bine si frumos. Acum incepe povestea tipic romaneasca.

Permisul mi s-a luat in Judetul Cluj, iar eu am permisu luat in Judetul Mures (de retinut) deci dovada am lasat-o la Cluj iar examenul a trebuit sa il dau la Mures (primul cretinism observat, fiindca nu vad care ar finfost problema daca il.dadeam in Cluj, dar na … aia e).

Examenul l-am dat la ora 10:00, in 3 minute l-am terminat, am stat 1 ora pana la raspuns, l-am luat dupa care m-au trimis in cealalta parte a orasului Targu Mures la IPJ Mures pentru a face cerere de reducere perioada de suspendare (asta e al doilea cretinism observat, deoarece LOGIC ar fi ca insusi prezenta la examen sa insemne cererea de reducere perioada de suspendare ca doar nu am mers pana acolo ca nu aveam altceva de facut acasa, asadar ar fi trebuit ca reducerea sa fi fost aplicata si gata toata poveatea. NU, nu -a terminat acolo fiindca traim in Romania si trebuie sa fie cu tavaleala).

Am mers la IPJ Mures unde am stat intr-o incapere zeci de oameni, intr-o caldura infernala (in ghisee erau ventilatoare, dupa sticla era cuptor) si am tot stat 50 de minute pentru ca in momentul cand ajung la ghiseu sa imi ia copiile (care si alea a trebuit sa merg ALTUNDEVA sa caut un xerox, ca ei nu aveau) si sa imi dea un simplu formular de cerere reducere !!! Evident foemularul ala teoretic ar fi fost logic sa il puna undeva separat sa isi.ia fiecare si sa se duca in treaba lor, dar nu, a trebuit cu stat la coada si tavaleala.

Acel formular mi s-a spus ca trebuie sa il competez si SA REVIN la ora 14:00 (repet, sa revin la 14:00) si sa il las la ghiseul 2 de langa ghiseul 1 de unde am luat formularul (repet, trebuia sa vin dupa 3 ore la ghiseul 2 de langa ghiseul 1 unde era MOIMA (maimuta, conform DEX) si sa il las acolo pentru a face cererea) … acesta a fost al 3-lea cretinism (cuvintele sunt de prisos).

Am mers si am pierdut vremea 3 ore prin Targu Mures si m-am intors la ora 14:00 ca sa las formularul la ghiseul 2. Am stat la coada 1 ora si 10 minute (repet, am stat la coada 1 ora si 10 minute) in caldura impreuna cu zeci de oameni transpirati (eu erau ud TOT, daca as fi si mirosit cred ca era umilinta suprema, dar oricum puțea in sala ca dracu dar in fine).

In tot acest timp cand moimele de la ghiseu vorbeau relaxate despre nu stiunce nunta la care trwbuie sa mearga ele ca sa manance si sa aoba ce transforna in rahat, va dati seama ca in 1 ora si 10 minute mi-a mai si sunat telefonu, unele apeluri fiind importante. Am raspuns si am vorbit intr-o soapta ca nu ma auzea nici dracu. Dar una dintre moimele de la gheiseu s-a trezit sa sara sa urle ca o vaca ca sa ies afara daca vorbesc la telefon. I-am zos moimei ca “sigur deata merge treaba aici atat de greu sa vorbeam eu la telefon, nu ca ne spuneti voi ce veti face la nunta”, la care lunea a inceput sa rada si moima s-a inmuiat si a tacut din gura.

Dupa acea 1 ora si 10 minite am ajuns la ghiseu si imi spune moima ca formularul respectiv trebiie lasat la Cluj, nu la Mures! … in acel moment am vazut negru in fata ochilor si am zis “deci sa intelef ca am.stat degeaba in Mures de la 11 pana acum la 15:30 ??? La care moima, pe un ton foarte JEGOS m-a intrebat “poftiti ?” La care eu i-am repetat intrebarea si imi spune “aia e treaba voastra domule, haideti, ca lumea sta la rand!”

Vai de plm … va dati seama.ca am turbat, nu ? Evident am inceput cu morti si cu raniti, simtiam efectiv ca imi pusca venele in cap si MOIMA m-a intrebat daca vreau amenda … la care eu am intrebat-o “deci nu e problema daca fac atac cerebral ci ca imi dati amenda ?”

Voi realizati in ce tara traim ??????????

Voi realizati ca SCURAURILE asyea din institutiile statului au pretenrii de respect penteu uniforma lor ???

Inca ceva, afara erau vreo 10 popitisti care stateau, radeau si frecau menta. Si la un moment dat, un domn l-a intrebat pe unu dintre umflatii respectivi ca “oare dureaza mult ?” La care unul fintre umflati ii raspunde: “Atata stati cat trebuie domnule!” Si se intoarce spre ceilalti umflati si le spune asa arogant “I-auzi domnle, ma intreaba pe mine ca oare dureaza mult!”

Ba oameni buni … eu sunt ardelean, si am prostu obicei sa nu iau in seama toate cretinismele astea, insa cand se umple paharu, pfaaaii de viata mea …

Voi realizati ca o MOIMA precum cea de care am.dat eu la ghiseu, probabil a fost la fel ca cea ce i-a raspuns Alexandrei (presupusa fata ucisa in cazul tragediei de la Caracal) ???

Voi realizati modul in care probabil i-au raspuns Alexandrei la telefon cand fata era disperata ?

Cum plm sa ai respect pentru institutiile statului si mai ales pentru cei in UNIFORMA pe care ar trebui sa ii ridicam in slavi fiindca sunt aici ca sa ne ajute si sa ne asigure siguranta ???????

Sincer, nu cred ca exista vreo institutie care ar trebii sa mai existe in tara asta! Sau cel putin, sgur-sigur nu in forma in care e acum!

Efectiv tremur de nervi si de scarba de oamenii astia!

PS: Si am ajuns si eu acasa (e 8 ceasul, adica o zi pierduta!)

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile