Smarter_way_USA

Despre teama de propagare a fakenews-ului pe subiecte de viață și de moarte precum cel al tragediei de la Caracal

28/07/2019 | Lume nebuna | 872 views

Am primit azi cateva “reclamatii” ca de ce am transmis si eu stirea cu posibila “colaborare” intre cretinul din Caracal si militarii NATO si mi se dadea ca argument ca se exagereaza deja si ca o institutie precum NATO n-are vreme sa dea raspunsuri la chestii de genu.

A venit si raspunsul de la DIICOT prin care se infirma oficial informația că suspectul de la Caracal ar fi cercetat pentru că ”furniza” fete militarilor americani de la Deveselu. Informația falsă fusese preluată imediat de propaganda rusă prin siteul sputnik.md.

Acum totul depinde de cata icredere are fiecare in DIICOT. Eu unu nu dau doi bani pe declaratia lor. As vrea un raspuns oficial de la NATO chiar! Da, Da, Da ! As cere un raspuns oficial chiar si pentru asa ceva daca ar exista ceva argumente/dovezi in acest sens!

Ma oameni buni, aici nu e vorba doar de ideea fake news cand se transmit de ctre presa astfel de subiecte! Aici e vorba de un subiect foarte serios. Ganditi-va cate cazuri de genu se intampla si nu afla nici dracu de ele !!!

Eu unu, chiar daca ma astept la orice de la specia umana, refuz sa cred ca cretinu ala a facut monstruozitatiile alea odioase asa de capu lui sau de nebun. Repet, exiata si posibilitatea asta. Dar in astia 32 de ani de viata am vazut si auzit multe si chiar ma astept sa aflam ca cretinu ar putea fi doar un sclav la niste interlopi sau ce stiu eu cui.

Unchiul uneia dintre fete a declarat ca el refuza sa creada ca omul a actionat singur si e convins ca cineva l-a “ajutat” sa faca monstruzitatiile alea. Si chiar are sens sa te gandesti la asta.

NATO la cati bani mananca din bugetele statelor membre, ma scuzati dar chiar AM PRETENTIA ca orice zvon de genu asta sa fie tratat cu maxima seriozitate si sa se dea comunicat referitor la ABSOLUT orice zvon, indiferent despre ce e vorba, cu atat mai mult in cazul unui subiect de o asemenea importanta.

Foarte bine ca e falsa stirea daca e falsa. Dar ideea e sa se ancheteze mai departe daca nu furniza fete pentru interlopi, traficanti, etc. E absolut normal sa se ceara socoteala fiindca doar daca PRESA viralizeaza acest subiect, doar asa putem afla dedesupturile.

NU UITATI ca orice stire dureaza, in general maxim 3 zile iar daca subiectul nu mai prezinta interes, “nu mai aduce trafic” indiferent cat de cinic ar suna asta, subiectul se termina prin ignoranta iar nasoalele astea se pot intampla in continuare !!!

NU UITATI ca acest subiect se dezbate atat de mult DOAR datorita faptului ca subiectul e mediatizat si aduce audienta posturilor de televiziune si trafic presei care are si ea o paine de mancat.

Nu mai tratati subiectele importante SUPERFICIAL si cereti socoteala pentru ABSOLUT ORICE informatie ce ar putea avea sens pentru rezolvarea cazului !!!

REPET, personal sunt convins ca daca se mai ancheteaza cazul, exista posibilitatea ca criminalul sa fi fost ajutat de cineva, fie ca e vorba de cineva anume de prin sat ci poate chiar de persoane platiti din banii nostrii sa ne ofere siguranta si incredere, sau chiar interlopi care TREBUIES PEDEPSITI!

Cat despre intervenita politiei, ramane cum am stabilit, sa te.bazezi pe politie e fix la fel de “profitabil” cum e.sa zici un “doamne ajuta” si sa te bazezi ca acel prieten IMAGINAR n-are alta treaba in acel moment decat sa te ajute pe tine.

Aaaa, as mai adauga ceva: Mi-e scarba! (Atat de specimene precum psihopatul acela care a avut stomac sa faca monstruozitatiile alea (imi vine sa vomit) cat si de institutiile statului!

Atat am avut de spus!

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile