Smarter_way_USA

#ipocrizie: Dacă în loc de DJ-ul suedez era un român, oare era la fel de funny maneaua de la Neversea ?

09/07/2019 | Lume nebuna | 1,191 views

Cu siguranta ati vazut si voi filmuletul de la festivalul Neversea unde un cunoscut DJ, a surprins petrecaretii cu o manea de-a lui Adrian Copilul Minune.

Stiu, multi dintre cei ce vor sa fie sa fie trendy pe facebook au inceput sa o arda pe sistemul: “Acum se vede clar ca Romania e fan manale, degeaba va mai ascundeti” … probabil si acestia sunt tot fani manele sau ca macar le plac si manalele, dar nu sunt capabili sa recunoasca direct asta si atunci o fac doar in astfel de situatii comode.

Problema cu ipocrizia asta infecta e alta oameni buni si anume ca acei petrecareti de la Neversea, in marea majoritatea, au inceput sa se bucure si sa rada, nu pentru ca ar fi neaparat fani manelele, ci pentru ca acea manea a fost pusa de un STRAIN cunoscut, si se stie ca la straini si cacatul miroase frumos !

Intelegti voi ideea ? Daca in locul acelui DJ, era un DJ roman, puteti fi 100% convins ca treaba era fix ca la premiile Gopo cand a urcat un manelist pe scena si toate scursurile cu aere de sofisticati au inceput sa se oripileze ca niste lepre nesimtite ca vai de mine cum si-au permis organizatorii sa ii invite pe acei “inculti” pe scena !

Haideti dracu, macar acum in 2019, cand altii ridica rachete pe luna, sa ajungem MACAR sa avem coloana vertebrala si sa fim REALI, nu lepre ipocrite si jeguri in rand cu lumea care sa nu fim in stare sa spunem ce gandim, ce ne place si cum ne place.

Cat despre DJ-ul ce a pus aceasta manea, snt de parere ca a facut o treaba absolut geniala pentru promovare ! Orice DJ la un astfel de festival cand merge intr-o tara straina, incearca sa faca cumva sa se apropie prin ceva de acea tara, sa provoace o apropiere, empatie, sau ceva ce sa ii faca pe petrecareti sa il tina minte! Iar omul a ales cea mai buna varianta, afland care este stilul muzical cel mai preferat de catre romani si a pus o piesa reprezentativa. Absolut genial!

Au fost si persoane care au spus ca DJ-ul prin aceasta treaba i-a catalogat pe romani ca fiind tigani … CRETINITATE mai mare nu exista !!! Nu exteriorul te catalogheaza ci TU te cataloghezi ! Daca tie ti rusine si areti cu degetul ce ai in tara, poti fi sigur ca strainii vor vedea asta si exact acel lucru il vor transmite mai departe! In schimb cand vom ajunge sa ne acceptam partile bune si partile rele, traditiile si situatia reala, si cand vom renunta sa mai fim niste lepre ipocrite, abia in acel moment vom ajunge si in exterior sa fim perceputi intr-un mod mai frumos!

Pana una alta, eu recunosc ca nu ma satur sa dau play la video ! Mi se pare absolut genial momentul si imi pare rau ca nu am reusit sa ajung la festival anul acesta!

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile