Smarter_way_USA

Platforme sigure de tranzacționare cryptomonede

13/07/2019 | #crypto | 3,591 views

Banii pe care îi știm noi or să dispară curând iar goana dupa criptomonede o să fie din ce în ce mai aprigă. Acest fapt va duce la o scumpire majoră a monedelor virtuale.

Datorită evoluției bitcoinului casele de schimb “Crypto Exchange” au apărut ca ciupercile după ploaie. Foarte multe dintre ele au fost hăcuite și au intrat în lichidare iar utilizatori au pierdut toți banii. Astfel de lucruri se întampla mai tot timpul și se vor mai întâmpla. De asta te rog să fii cât mai precaut în alegerea platformei de tranzactionare a criptomonedelor.

În acest articol o să îți prezint casele de schimb pe care le-am folosit și pe care le consider a fi cele mai ok în a face tranzacții cu cryptomonede. Cu toate acestea te sfatuiesc ca după ce ai cumpărat monedele virtuale să le muți într-un portfel electronic.

Platforme de tranzactionare crypto:

Binance

Binance.com este cea mai mare platforma din lume pentru tranzacționarea criptomonedelor și cea mai sigură. Este singura care deține un fond securizat de asigurare pentru utilizatori numit SAFU. În caz de se întâmplă un hack tu ai să îți primești banii înapoi.

Un alt avantaj este comisionul destul de mic pe care îl precep la cumpărarea monedelor dar și la tranzacționarea acestora. Din această casă de schimb poți cumpăra direct cu cardul o mare parte din monedele virtuale existente pe piață.

Coinbase

Casa exchange Coinbase.com este disponibilă de curând și în limba Română. Poti cumpăra criptomonede cu un cont bancar conectat, card, transfer SEPA sau Interac Online.

Interfața este simplă de utilizat dar va trebui să faci verificarea completă a identității tale chiar de la înscriere.

Cel mai mare avantaj pe care îl are această platformă este că poți cumpăra criptomonede de un minim 10 euro iar comisioanele sunt foarte mici.

Un alt beneficiu este că poți câștiga gratuit monede virtuale precum Stellar Lumens (XLM), Zcash (ZEC), Basic Attention Token (BAT), Ox (ZRX). Tot ce ai de făcut este să privesti câteva filmulete scurte în care îți prezintă mai multe detalii despre criptomonedele mentionate mai sus.

Un mic dezavantaj este că poate să urmărească modul în care îți cheltuiești criptomonedele, în special Bitcoinul. Pentru a evita acest lucru îți poți muta fondurile într-un portofel privat. Chiar nu este recomandat să îți ții invetițiile în portofelele caselor de schimb online. Acestea pot pica oricând iar asta va duce la pierderea banilor tăi.

Etoro Social Trading

Etoro.com este o platformă socială pentru tranzacționarea monedelor virtuale dar și bursa. Pe lângă criptomonede poți cumpara și acțiuni la diferite companii cunoscute. Minimul depozit pe care trebuie să il depui este de 200$ iar la retragere ți se percepe un comision de 25$. De asemenea dacă nu ești activ pe site este posibil să ți se perceapă o taxă lunară de inactivitate în valoare de 10 dolari. Poți folosi cardul, Paypal, Skrill si Union Pay.

eToro este o platformă multi-asset care oferă atât investiții în acțiuni și criptoazetă, cât și tranzacționarea activelor CFD. 76% din conturile investitorilor cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să vă gândiți dacă puteți să vă asumați riscul ridicat de a-ți pierde banii. Acest conținut este destinat exclusiv scopurilor informative și educaționale și nu ar trebui să fie considerat consultanță în investiții sau recomandări de investiții.

XTB Romania

XTB Romania este unul dintre brokerii lideri în Europa, oferind traderilor de retail acces instant la sute de piețe globale inclusiv CFD-uri cu suport pe monede virtuale, forex, indici, acțiuni, mărfuri și altele. Ce înseamnă asta, mai exact? Spre deosebire de bursele pentru monede virtuale, entitățile grupului de capital XTB sunt supravegheate de cele mai importante autorități de supraveghere din lume, inlusiv KNF și AFS în România. Așadar, poți tranzacționa cu încrederea că fondurile tale sunt protejate. În al doilea rând, oferim CFD-uri cu suport pe monede virtuale, ceea ce însemnă că nu este nevoie să le minezi.

Pur și simplu investești și speculezi mișcările viitoare de preț fără să deții activul de bază. Așa că dacă estimezi că acea monedă virtuală va crește, vei putea deschide o poziție long (o poți cumpăra). Pe de altă parte, dacă estimezi că o monedă virtuală va scădea în valoare, vei putea deschide o poziție short (o vinzi). În plus, CFD-urile îți permit să investești cu levier, ceea ce înseamnă că ai nevoie doar de 50% din suma de bani necesară cumpărării unei monede virtuale, pentru a o tranzacționa.

Tot ceea ce ai nevoie pentru a începe să tranzacționezi CFD-uri cu suport pe monede virtuale (BTC) este un cont de tranzacționare. Procesul de deschidere a unui cont la XTB este simplu și rapid. Ceea ce merită subliniat este că durează mai puțin de 15 minute. Pregătește documentul tău de identitate (CI sau pașaport), click pe butonul “deschide cont real” din colțul din dreapta sus a site-ului nostru și completează formularul. Poți începe să tranzacționezi imediat după ce acest proces este finalizat și documentele tale sunt verificate!

Orice opinii, cercetări, analize, preţuri sau alte informaţii oferite cu titlul de comentarii generale de piaţă nu reprezintă sfaturi de investiţii. XTB nu este răspunzător pentru orice pierdere sau pagubă incluzând şi fără limitare la, orice pierdere sau câştig care poate lua naştere direct sau indirect din utilizarea sau bazarea pe astfel de informaţii. Vă aducem la cunoştinţă că informaţiile sau cercetările bazate pe date istorice nu garantează viitoare performanţe sau rezultate. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată. 80% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile