Smarter_way_USA

Politica “modernă” – Dan Barna (aka Dragnea) apasă tare pe cretinismul hipsterilor cu zicale ipocrite de prostit pe proști. Fi-mi-ar scârbă!

27/07/2019 | Politica | 1,018 views

Liderul USR Dan Barna spune că preşedintele Klaus Iohannis este un om bun, dar este reprezentantul clasei politice care a dus România în situația de a avea patru milioane de oameni în afara țării. Barna crede că este nevoie de “aer proaspăt” la Palatul Cotroceni.

Adica vazand ca nu prea are argumente sa il combata pe Iohannis vine si spune ca Iohannis e un om bun dar nu e bun fiindca nu e NOU … Aer proaspat auzi la jegos … aer proaspat, asta conteaza la ei … sa fie nou si cool. Fi-mi-ar scarba ca nu ne mai facem bine niciodata …

Oameni buni … cum dracu HOMUNCULUL asta a avut parte de atatea voturi la alegeri.

Uite pentru declaratii de genu asta de’a infectului ipocrit Dan Barna, USR-ul m-a convins sa imi fie scarba in adevaratul sens al cuvantului de acest partid fiindca e exact genu lui Liviu Dragna, adica ipocizie si declaratii politice care prind la prosti si hipsteri care vor ceva nou si cool.

Parerea mea este ca in ziua de azi electoratul roman e impartit in felul urmator:

  • PSD e cu prostimea
  • USR e cu hipstereala cretinoida
  • PNL e cu aia mai cu picioarele pe pamant

La USR cu actuala conducere, poti vota USR doar daca esti genu ala de tanar frumos si liber si/sau om prost care e pe sistemu “nu ma intereseazape mine politica, dar ma duc la vot ca e COOL si voi vota pe cineva NOU si REBEL”

Sa votezi USR pe sistemu “nou si cool” e ca si cum ai fii de parere ca orice barbat/femeie e virgin/a daca e noua cuminte si devreme acasa fiindca pe tine inca nu te-a inselat deci e cuminte!

Fix la fel sunt si USR-stii … exact la fel de cretini si ipocriti.

Daca exista CRETINI care voteaza pe sistemu “orice dar sa fie NOU” si sa nu mai conteze alte aspecte gen ipocrizia, experienta (atat stiintifica cat si mai ales POLITICA) atunci tara asta chiar isi merita soarta sa se aleaga prafu de ea.

PS: PSD-ul daca nu castiga vor vota USR fiindca e cea mai sigura varianta prin care po revenii din nou la putere, si anume votand niste necopti la minte la care li s-a urcat puterea la cap.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile