Smarter_way_USA

Sper ca regele Armin Van Buren să pună maneaua lui Minune la UNTOLD. Țara merită acest TEST de ipocrizie!

21/07/2019 | Lume nebuna | 1,329 views

Sper din tot sufletul la UNTOLD nimeni altul decat “regele” mult asteptat Armin Van Buren va puna maneaua lui Minune!

O sa fiu pregatit la VIP corect, corespunzaror si cel mai bine pozitionat sa ii ascult prestatia si o astept nerabdator, cu toate ca nu sunt mare fan al genului dar cum probail voi avea ceva whisky la bord, sigur-sigur imi va pica la fix momentul sa ma simt bine si eventual sa imi bat … de ipocritii si infectii ce se dau culti in cap si oripilati dar zburda manelismul (ca atitudine) din ei.

Atunci sunt curios daca japitele ipocrite si infecte ce se dau cu curu de Pamant ca si-a permis DJ-ul estonian de la EC sa puna manele, sa vedem atunci ce o sa mai zica …

Citeste si: De ce e INSULTĂTOR și PENIBIL ce au făcut organizatorii Electric Castle, atât pentru România cât și pentru DJ-ul căuia i-a interzis să mai vină la festival pentru că pus o manea.

Armin Van Buren va trebui sa faca acest lucru MACAR in semn de solidaritate fata de Tommy Cashca i s-a facut mizeria asta si ca se pune problema limitarii creativitatii DJ-ilor de a-si face numarul!

Repet, nu exista REGULA ca un DJ invitat sa nu aiba dreptul sa puna o manea sau un anumit gen muzical !!! DJ-ul deaia e invitat sa isi faca numarul si isi foloseasca creativitatea de a face un momemt memorabil din prestatia lui.

Va recomand sa ascultati si reactia unuia dintre cei mai cunoscuti DJ din Romania despre decizia infectilor din staff-ul EC de a-i interzice DJ-ului Tommy Cash sa mai vina la festival:

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile