Smarter_way_USA

USR își arată frustrarea, disperarea și obsesia de putere printr-un NOU atac la primarul Emil Boc din Cluj

17/07/2019 | Politica | 1,088 views

USR, acest NEO-PSD penibil, continua sa isi dea singur in cap din cauza obsesiei de putere si din cauza faptului ca, asa cum am tot spus de la ultimele alegeri pana acum, sunt foarte necopti la minte si cu apucaturi de hipsteri rebeli si cretinoizi dar cu aere de culti si de moderni in cap.

Despre acest atac la primarul Emil Boc din Cluj Napoca gasiti detalii in acest articol, INSA nici nu are rost sa spun ceva fiindca, repet n-are absolut nici un rost. E o cretinitate imensa ce BEHAIE astia de la USR iar Emil Boc isi face treaba de primar foarte bine, repet, ISI FACE TREABA (nu doar spune ci face) de primar foarte bine punand cei mai buni oameni la treaba fara apucaturi de rebel sau hipster cretin ca la USR.

Mi se pare atat de trist ca un partid nou cum e USR-ul, sa gandeasca atat de PSD-ist, sa profite de imaginea buna de la ultimele alegeri si sa isi bata joc in halul asta de increderea oamenilor ce i-au votat in loc sa stea in banca lor si sa se concentreze pe echipa lor si pe proiectele lor care sunt doar niste texte scrise frunos pentru prostit pe prosti, dar chiar si asa, macar sa se concentreze pe ale lor. Mi se pare absolut fabulos cat de prosti si obsedati de putere sunt cei din conducererea acestui partid si aici ma refer mai ales, repet, MAI ALES la ipocritu infect de unde porneste mizeria si anume de la Dan Barna.

USR va trebui sa faca schimbari la nivel de conducere daca va vrea sa isi pastreze imaginea buna (aia care a mai ramas) altfel, se vor duce in jos prin propria prostie, obsesie de putere si ipocrizie.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile