Smarter_way_USA

Cum faci rău când vrei să faci bine! Keanu Reeves: „Eu nu pot trăi într-o lume în care bărbații își îmbracă soțiile ca pe niște prostituate!”

25/08/2019 | Lume nebuna | 1,794 views

„Eu nu pot face parte dintr-o lume în care bărbații își îmbracă soțiile ca pe niște prostituate, ajutându-le să pună în evidență lucrurile care ar trebui prețuite; o lume în care nu există conceptul de onoare și demnitate, și te poți baza doar pe oamenii care spun ‚Promit’. O lume în care femeile nu-și doresc copii, și bărbații nu-și doresc o familie. În care fraierii se cred superiori, se consideră importanți stând la volanul unor mașini care aparțin de fapt părinților lor și oricine are un pic de influență încearcă să-ți demonstreze că tu ești un nimeni. O lume în care oamenii declară în mod fals că ei cred în Dumnezeu, când de fapt stau cu sticla de alcool în mână, lipsiți total de înțelegerea religiei lor. Este o lume în care conceptul de gelozie este considerat rușinos, și modestia este un dezavantaj. Oamenii au uitat ce înseamnă dragostea și pur și simplu sunt în căutarea unui simplu partener. O lume în care se aruncă sume mari de bani pentru a-ți repara mașina, la orice mică zgârietură, în timp ce ei sunt atât de săraci și consideră că o mașina luxoasă ascunde acest lucru. O lume în care tinerii cheltuie banii părinților pe băutură, pe cluburile de noapte, iar fetele se îndrăgostesc de acești fraieri. Bărbații și femeile nu mai sunt acum identificați, iar toate acestea împreună inseamna libertate de alegere, dar nu și pentru cei care aleg o cale diferită, pentru că ei vor fi considerați înapoiați și despoți. Aleg calea mea, dar e păcat că nu am găsit înțelegere în oamenii pe care i-am prețuit mai presus de orice … ”, a declarat Keanu Reeves, potrivit PauzaDeStiri.ro

Corect si gresit in acelasi timp! Ideea este buna dar modul lui de a spune treaba asta e de fatalau. Nu barbatul o imbraca pe sotie ci sotia se imbraca ca o prostituata! E fatalau fiindca isi asuma vina! Barbatul adevarat isi asuma ce face el nu ce fac ceilalti. ce fac ceilalti CORECTEAZA! Asadar trebuia sa spuna eventual ca nu poate trai intr-o lume in care barbatii LE PERMIT sotiilor (si fetelor lui, musai de mentionat) sa se imbraca ca niste prostituate!

E o mare diferenta! :) Altfel Keanu Rives, tot ce rezolva prin acesta declaratie e se prezinte ca un FATALAU LIBIDINOS care din fericire a observat realitatea dar si-o asuma EL (ca da bine pe sticla sa o faca), ceea ce le pastreaza pe prostituate in zona lor de confort ca “prostu e de vina, nu eu! datorita lui am ajuns asa!”.

In rest, sunt total de acord cu toate cele spuse de el si intr-adevar e trista situatia. Dar sa nu uitam ca MODUL in care prezentam situatia INCURAJEAZA sau PREVINE sa se mai intample nasoale.

Tags: , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile