Smarter_way_USA

Australia spune NU Musulmanilor! “Dacă vreți să faceți parte din țara noastră, ÎNVATATI LIMBA NOASTRĂ!”

19/08/2019 | Diverse | 2,390 views

Azi am citit o stire care m-a umplut de respect! Cititi va rog mai departe cum isi respecta Australienii cetatenii, limba lor si si cultura lor.

Ganditi-va daca nu cumva suntem noi ca tara MULT PREA TOLERANTI cand vine vorba de nesimtirile si tupeul jegos al multor minoritati din aceasta tara. Eu zic ca putem lua putin exemplu de la australieni.

Primul ministru al Australiei, doamna Julia Gillard a declarat ca musulmanii care doresc sa traiasca sub legea islamica Sharia au fost «sfatuiti» sa paraseasca Australia.

Guvernul Australiei a luat masuri pentru a contracara potentiale atacuri teroriste. În plus, doamna Gillard i-a înfuriat pe unii musulmani australieni spunand ca a sprijinit agentiile de informatii care monitorizeaza moscheile prezente pe solul tarii sale.

Citez din discursul doamnei Gillard, Prim-ministru al Australiei:

“IMIGRANTII TREBUIE SA SE ADAPTEZE.
Este o problema de tip „TAKE IT OR LEAVE IT”. Am obosit ca aceasta natiune sa îsi faca atâtea griji daca nu cumva ofenseaza unele persoane venite aici recent, sau cultura lor … Cultura noastra s-a dezvoltat timp de peste doua secole,
dupa atâtea zbateri, încercari si victorii ale milioanelor de barbati si femei care au cautat libertatea.

Vorbim engleza, nu spaniola, libaneza, araba, chineza, japoneza, rusa sau alta limba. Deci, daca doriti sa faceti parte din societatea noastra, ÎNVATATI LIMBA NOASTRA!

Cei mai multi australienii cred în Dumnezeu. Nu este vorba despre «dreapta crestina» sau «presiuni politice», este o realitate faptul ca aceasta natiune a fost fondata de barbati crestini si femei cu principii crestine. Este, cu siguranta, adecvat de a afisa aceasta realitate pe peretii scolilor noastre! Dumnezeu va deranjeaza? Daca DA, va sugerez sa luati în considerare o alta parte a lumii pentru a trai acolo, pentru ca Dumnezeu este parte a culturii noastre.

Acceptam convingerile voastre, fara întrebari. Tot ce va cerem este sa respectati convingerile noastre, sa traiti în pace si în armonie cu noi.
Aceasta este tara noastra, pamântul nostru si stilul nostru de viata, de care va oferim posibilitatea de a va bucura. Dar, din momentul în care începeti sa va plângeti, sa gemeti si sa bombaniti despre steagul nostru, angajamentul nostru, convingerile noastre crestine, sau stilul nostru de viata, va încurajez sa profitati de o alta mare libertate australiana: «DREPTUL DE A PLECA».

Daca nu sunteti fericiti aici, ei bine, plecati! Noi nu v-am fortat sa veniti! Ati venit de buna voie, atunci acceptati tara care v-a acceptat asa cum sunteti!”

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile