Smarter_way_USA

Barna spune că dacă el ar fi fost preşedinte, drama de la Caracal nu s-ar fi întâmplat. Etnobotanice sau doar ticalos/ipocrit ?

08/08/2019 | Politica | 974 views

A venit noua bomba de ipocrizie infecta de la Dan Barna (USR).Tocmai a declarat infectul ca daca ar fi fost EL presedinte, drama din Caracal nu ar fi avut loc.

Voi realizati ce caracter josnic poate sa aiba scursura asta de neo-psd-ist sa se foloseasca de o tragedie a.cuiva spunand ca daca el ar fi fost presedinte, se aliniau toate stelele in asa fel incat tocmai in acea casa a ororii, se intampla o minune cereasca si fata era salvata ?

Baaaaa, repet, cat de infect sa fii ca om sa te folosesti doar de vitejie de dupa razboi, de tragedii crezand ca astfel prostesti pe prosti sa te voteze deningrand contracandidatul tau care e CLAR ca castiga fiindca tu nici macar nu reprezinti concurenta in felul asta.

Citez tot din Dan Barna: “Presedintele Iohannis reprezinta vechea clasa politica. Este un om bun, este un om in regula, dar el face parte, in realitate, din vechea clasa politica care a adus Romania aici.”

Cum va suna voua chestia asta ? Mie imi suna foarte penibil, ipocrit si manipulator, iar Romania nu poate risca sa aiba parte de un nou PSD.

Deci repet, USR, nu doar ca a ajuns in halul in care isi va pierde cel putin jumatate din cei ce i-au votat, dar ar trebui penalizati rau pentru ipocrizia asta.

Va rog eu mult, oameni buni! Nu-mi provocati scarba la alegeri, ca dupa experienta/experientele cu PSD-ul, sa votati aceeasi Marie cu alta palarie ca sunteti cretini cu acte in regula si va meritati soarta sa se aleaga praful si pulberea de voi.

Tags: , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile