Smarter_way_USA

Cele mai mari 20 de fonduri de pensii din lume

30/08/2019 | Diverse | 896 views

Cercetările actualizate anual de Willis Towers Watson au relevat faptul că cele mai mari 20 de fonduri de pensii dețin împreună aproximativ 43,2% din totalul activelor globale de pensii.

Această consolidare suplimentară a resurselor din 2015, când au reprezentat 42,5%, este în principal rezultatul unei creșteri mai puternice în rândul actorilor majori din peisajul pensiilor – în timp ce creșterea compusă în primii 20 a crescut cu 7,1% mai mult decât media (bazată pe capitaluri proprii) ).

Analizând principalele țări în care sunt găzduite fondurile de pensii, Statele Unite și-au menținut poziția pe primul loc, cu o cotă de 38,6%. Șapte din primele 20 de fonduri de pensii sunt cu sediul în SUA. Creșterea compozitului a fost cea mai mare pe continentul nord-american în general în ultimii cinci ani, cu o creștere de 6,7% în perioada măsurată.

Fondurile de pensii din Europa și Asia-Pacific au crescut cu 3,1%, respectiv 2,8%. În acest sens, Canada a uzurpat Marea Britanie ca țară cu cel de-al cincilea fond colectiv de pensii, reprezentând 5,4% din suma globală. Marea Britanie, care a înregistrat o scădere a procentului de la 5,4% la 4,8% din 2015, se află acum la o oarecare distanță în urma economiei europene a Olandei, a treia regiune localizată, cu 6,4%.

Cele mai mari fonduri de pensii au reușit să se adapteze schimbărilor climatului investițional. Au implementat îmbunătățiri ale consiliului de administrație și concurenții au învățat unul de la celălalt. Implementând cele mai bune practici și politici solide în cadrul organizațiilor a consolidat poziția fondurilor de pensii. Acest lucru va avea, de asemenea, un rol major în determinarea succesului acestora în viitor.

În viitor, se recomandă fondurilor de pensii să continue să inoveze în fața creșterii concurenței. Inovația poate fi realizata prin gestionarea simplificată a activelor, prin strategii de investiții concentrate pe investiții inteligente sau pe factori și pe căi mai bune de acces la piețele private.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile