Smarter_way_USA

Cosette Chichirău, prima din USR care iese oficial să-i atragă atenția lui Dan Barna. Să înceapă salubrizarea USR-ului, zic!

25/08/2019 | Politica | 1,265 views

Cosette Chichirău, contracandidata lui Dan Barna la șefia USR, i-a cerut acestuia să amâne alegerile și l-a provocat la o dezbatere internă, acuzându-l că a făcut două greșeli „care dau de gândit” membrilor USR, dar pe care are ocazia să le repare. În caz contrar, Cosette Chichirău spune că Dan Barna își va pierde legitimitatea.

Mno … iata ca se poate! :) Bravo Cosette Chichirău! Asa arata USR-ul ca se poate salubriza de psd-ism (adica Barnism) aratand ca nu lupta pentru functii ci pentru corectitudine si democratie.

Ei bine, deasta am tot repetat ca USR-ul fiind un partid populat in mare parte de NECOPTI la minte (multi hipsteri oligofreni, cool si rebeli), daca au in fruntea partidului un ipocrit sinistru gen Barna, daca nu ii scot ipocriziile si psd-ismul din cap, exista riscul ca tot partidul sa ii urmeze exemplul liderului si sa devina mai rau ca PSD-ul, pierzand astfel oameni care ar putea avea sanse sa faca ceva bun in tara asta.

„Ai refuzat orice dezbatere în cursa internă pentru președinția partidului până pe 31 august, ultima zi de campanie. Ai organizat alegerile interne înaintea celor prezidențiale. Două greșeli care ne dau de gândit. Dar a greși e omenește. Repară aceste greșeli acum – hai să dezbatem, hai să amânăm alegerile – și vei putea intra onorabil în cele două curse, pentru președinția USR și a țării. Persistă în greșeală și îți vei pierde legitimitatea de a candida într-un proces democratic, pentru că nu pare că susții democrația. Cred în principii și cred în democrație. După 16 ani petrecuți în SUA, nu m-am întors în România ca să tac. Nu m-am întors ca să susțin niște oameni pentru niște funcții. M-am întors ca să construim democrația în România. Ajută-mă!”, îi cere deputata USR Cosette Chichirău lui Dan Barna.

Pana una alta, momentan, singura varianta valabila si corecta pentru Romania este Partidul Naţional Liberal (PNL) prin candidatul la prezidentiale Klaus Iohannis.

Tags: ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile