Smarter_way_USA

Cristian Presură (PLUS & ATEU) și Mihai Neamțu (PNL & CREȘTIN) în dialog. Iată că se poate! (VIDEO)

12/08/2019 | Imi place, Politica | 3,046 views

DA! Astazi mi-a fost dat sa vad un video postat de catre Cristian Presură, un renumit fizician despre a carui cunoscuta carte (“Fizica povestită”) am mai scris pe acest blog (fascinanta carte, am stat intr-o librarie vreo juma de ora in picioare citind din ea pana m-am hotarat sa o iau, imi plac enciclopediile), in care a fost invitat de catre Mihai Neamtu, intelectual si scriitor roman (aici gasiti cartiile scrise de Mihai).

De ce va spun acest lucru ? Inainte de toate, vreau sa va spun ca va scriu acest text cu piele de gaina si asta nu pentru ca mi-ar fi frig ci pentru ca acest dialog mi-a aratat ca SE POATE !

Acest dialog nu mi-a aratat doar ca, un ATEU poate discuta foarte bine cu un CRESTIN (si nu orice crestin ci unul foarte vehement), dar mi-a aratat si ca un membru PLUS poate comunica cu un membru PNL intr-un mod foarte civilizat, relaxat si chiar COLABORA, vazand cum amandoi isi promoveaza produsele, cartiile, canalele de youtube si se sustin reciproc, chiar daca CLAR exista multe puncte de vedere unde se bat cap in cap :)

Oameni buni, voi realizati ca unul e ateu si membru PLUS si celalalt e crestin vehement si membru PNL ? :O Iata ca se poate sa fim oameni normali, sa discutam LA SUBIECT, sa colaboram si sa facem Romania mai buna impreun, indiferent de credinte sau culoare politica ?

Va rog sa ascultati intregul video fiindca nu va veti plictisi si MAI ALES finalul videoului (incepand cu minutul 49:40). Veti intelege probabil la ce ma refer spunand ca am piele de gaina cand vad CA SE POATE.

Evident, au aparut instant haterii … hipsteri rebeli, desigur!

Nu vreau sa intru prea mult in detalii, fiindca … dupa cum ma stiti, probabil m-as fi exorcizat vazand cat de oligofr … pff … vazand cat de ipocriti pot fi unii oamni cand vine vorba de pareri contrare sau de ceva ce tine de IMAGINEA PERSONALA, fi-mi-ar … pfff … imi temperez cuvintele fiindca sincer e pacat de cat de frumos mi s-a parut sa vad acesti doi oameni vorbind ca sa imi dau drumul la vocabularul meu foaaarte colorat.

Asadar prefer sa va las sa ascultati FINALUL video-ului (incepand cu minutul 49:40) si sa incercati sa trageti SINGURI o concluzie referitoare la ce va tot repet eu de ceva vreme despre o OPOZITIE UNITA, o DREAPTA UNITA pentru un scop comun de a dezvolta Romania.

Sunt foarte curios daca s-ar putea asa ceva si intre un membru PNL si unul USR … mda … hipstereala probabil ar cam da cu virgula dar in fine!

Ma inchin si sper in continuare la o Romanie unde cei mai buni sa colaboreze indiferent de credinte, culori politice sau alte convingeri.

Tags: , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile