Smarter_way_USA

De ce mă interesează POLITICA și de ce lupt pentru o SCHIMBARE cu oameni INTEGRI, competenți și cu experiență!

28/08/2019 | Politica | 782 views

Am fost intrebat azi ca de ce imi bat capul atat de vehement cu politica daca tot nu sunt implicat in politica si nu am nici un interes din asta! Trecand peste faptul ca e o intrebare absolut cretina si oligofrenica, am zis sa va dau un raspuns public.

Genul de politician pe care cetatenii acestei tari si-l alege ca model, spune foarte multe despre modul in care va arata tara asta in viitor!

PRINCIPALUL factor decizional in a-mi face o parere despre un OM (indiferent ca e vorba de politicieni, parteneri de afaceri, prieteni, etc) este INTEGRITATEA.

Astfel, daca cei ce sunt pusi (prin vot democratic sau oricum altcumva) sa imi conduca tara (ca e si a mea) au coloana vertebrala, sunt barbati adica fermi, hotarati, cu coaie in pantaloni si cu experienta in domeniul in care se implica, atunci au votul meu si prefer sa ii sustin sa isi faca treaba pana la capat.

IN SCHIMB daca cei ce sunt pusi/alesi sa conduca tara, dar sunt IPOCRITI si FALSI, atentie, REPET, ipocriti si falsi, NU DIPLOMATI, ca aia e cu totul si cu totul ALTCEVA, si se folosesc de tehnici de prostit pe prosti sau texte populiste gen “aer proaspat, oameni noi, oameni cool” adica acele propozitii pecare orice hipster sau orice oligofren cretin vrea sa le auda, ei bine, in acel moment, eu sunt OBLIGAT atat ca om, cat si ca cetatean al acestei tari, cat si ca viitor posibil parinte de copii care as vrea sa poata sa traiasca si sa isi indeplineasca toate dorintele in aceasta tara, sunt obligat sa PENALIZEZ si sa fac sa se aleaga praful si pulberea de acest gen mizerabil de a face politica, fiindca ROMANIA odata si odata trebuie sa isi invete lectia si sa dea un reset daca vrea sa se dezvolte.

De asemenea, am tot fost intrebat daca am eu incredere 100% ca actualul presedinte Klaus Iohannis ar fi usa de biserica si cel mai bun ca presedinte.

Ma oameni buni, nu am zis niciodata ca Iohannis e cel mai bun politician de pe pamant pentru ROMANIA, dar am spus, o spun si o voi spune in continuare, ca dintre toti candidatii la alegerile prezidentiale din Romania, actualul presedinte Klaus Iohannis este cel mai saluburu om, cel mai sanatos la cap, cel mai putin ipocrit (sau cel putin nu-mi provoaca scarba deci are un plus) si cel mai important lucru, nu-l aud vorbind doar prin texte populiste de prostit pe prosti precum Dan Barna, si restu din PSD cu care ne-am obisnuit deja.

Referitor la Liviu Dragnea si mult altii, eu asm stiut ca se va alege praful din clipa in care i-am auzit vorbind pentru prima data, si mi-a fost suficient sa imi dau seama de acest lucru doar observand ipocrizia si textele populiste.

Vreau in tara mea un presedinte competent, cu experienta (atat politica cat si administrativa in egala masura), integru, cu coloana vertebrala, cu coaie si foarte hotarat ! Ei bine, avand aceste criterii in a-mi alege presedintele, singura vaianta (alta nu exista) este Klaus Iohannis.

Mergand mai departe spre urmatoarele alegeri si anume cele pentru guvern, parlamentare, locale … acolo sper DIN TOT SUFLETUL ca intreaga opozitie sa colaboreze si sa isi puna cei mai buni oameni la treaba (indiferent de culoarea politica).

Alegerile pentru PRESEDINTE sunt importante fiindca arata un exemplu de politician in primul rand, un exemplu pe care ceilalti din clasa politica vor vedea ca este dorit de catre cetateni, un exemplu de politician pe care cetatentii il vor si au incredere ca se va descurca SA LE REPREZINTE TARA !!!

Asadar, odata ce am ales modelul de politician, mergem mai departe spre GUVERN care el este cel care se ocupa EXECUTIV de conducerea tarii !!! Guvernul are grija ca tra sa mearga bine sau sa mearga prost.

ASADAR, avand in vedere ca pestele se impute de la cap, haideti ca ierarhic sa avem grija sa fie INTEGRITATE si COMPETANTA fiindca toti ceilalti se vor adapta daca vor sa ramana in functii.

Politica romaneasca se va schimba doar in momemtul in care vom inceta sa mai luptam pentru colan ci pentru bunastarea intregii tari !!! in acel moment vor fi bani atat pentru furat (ca asta nu se va opri niciodata, sa fim realisti si mai ales, sa nu fim cretini si ipocriti sa o ardem ca toti suntem mai catolici decat Papa) cat si pentru tara asta ca sa se dezvolte, sa avem educatie performanta, sa avem cele mai bune spitale, sa avem o economie puternica si in continua dezzvoltare si asa mai departe.

Concluzie de final:

Ma implic si ma intereseaza politica fiindca politica chiar ne influentitaza viata din toate punctelede vedere si vreau in aceasta tara sa vad barbati adevarati si hotarati, femei fericite, si in principiu vreau INTEGRITATE TOTALA.

Restu care nu se conformeaza, valiza si la gara cu ei !

Numa bine, rau la nime!

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile