Smarter_way_USA

De ce să te abonezi la Canal 33 pe YouTube Premium

31/08/2019 | Diverse | 897 views

Alătură-te și tu comunității Canal 33 ce alege să susțină postul printr-un abonament lunar pe YouTube și află în acest video ce avantaje ai în calitate de prieten, fan sau ambasador Canal 33, chiar de la fondatorul postului, Alexandru Răducanu!

Câteva precizări privind abonamentul cu plată pe YouTube la Canal 33:

Mergeți pe www.youtube.com/c/canal33romania, alegeți tipul de abonament și apăsați ”Join” sau „Alătură-te”. Vi se va cere să introduceți datele de pe un card bancar și veți fi taxați pentru prima lună. Abonamentul se reînnoiește lunar și poate fi întrerupt foarte usor, din doua click-uri, dacă din orice motiv doriți să suspendați abonamentul la un moment dat.

Chiar dacă puteți accesa Canal 33 și pe cablu, abonându-vă cu plată pe YouTube aveți acces remote și la orice oră la conținut, plus aveți acces la conținut produs în exclusivitate pentru abonați, care NU se difuzează pe cablu, plus alte avantaje de tip discount-uri la cursuri și publicitate, după cum sunt menționate în video-ul de mai jos.

În plus, este o formă simplă, elegantă, accesibilă oricui de a oferi ceva înapoi, și de a sprijini misiunea Canal 33 pentru a ridica nivelul de conștiință al oamenilor și de a le oferi instrumente puternice pentru a deveni mai sănătoși, mai prosperi, mai iubiți, mai fericiți, mai împliniți și în abundență de orice.

https://www.youtube.com/watch?v=Z5Ha-uq24Xk

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile