Smarter_way_USA

#delavoi: “După ce criterii separi tu femeile de moime?” :)

23/08/2019 | Lume nebuna | 1,026 views

Azi mi-a sugerat o fata sa scriu o postare despre, citez: “dupa ce criterii separi tu femeile de moime” :)))))))))

Am murit de ras din cauza exprimarii datorita faptului ca mi-a precizat EXACT definitia ce o precizez eu de fiecare data si anume ca moima potrivit dictionarului inseamna maimuta, asadar nu e o jignire ci doar o etichetare facuta pentru a nu baga femeile in aceeasi oala cu celelalte, evitand astfel o blasfemeie, ceea ce m-a facut sa inteleg ca fata respectiva chiar imi urmareste postarile si le si intelege :)

Asadar, asumandu-mi totala responsabilitate de “influecer” am sa va dau un singur sfat mentioand faptul ca nu e parerea mea ci e o AXIOMA, ca la matematica, adica asa e ‘de la Dumnezo’ vorba aia ! nu e asa fiindca asa vreau eu sa fie ci e asa fiindca e asa si punct! si se aplica atat la barbati cat si la femei!

Nu fi o femeie care are nevoie de un barbat ci fii o femeie de care un barbat are nevoie, dupa care alege-l pe cel potrivit !

Cam la asta se rezuma “momentul in care o maimuta se transforma intr-o femeie!”. Restu sunt caterinci, zdrentosenii sau libidinosenii ce le gasiti cu usurinta in orice carte gen Flururi (a zdrentei Irina Binder) sau “Da, mama! Sunt beata, dar tu nu comenta ca asa ai fost si tu candva!” (a zdrentei Delia) sau orice alt film americanesc (si nu numai) sau muzica.

E atat de simplu! :)

Stiu, multeveti spune ofticate ca dar de ce sa se schimbe ele dupa ei si nu invers. Ei bine, am si eu limita cand vine vorba la acceptat o discutie cretina, asadar in acest caz va spun doar ca sunteti cauze pierdute momentan, si mai aveti timp de maturizare timp in care va trebui sa mai treceti prin niste p*** ca doar “inceputurile sunt frumoase” (parca asa suna cretinismul ala car ecand il auzi de la o zdreanta poti stii ca aia e zdreanta 100%) dupa care, va va veni mintea la cap si veti deveni intr-un final si voi femei.

PS: Evident, zdrentele masculine sau feminine probabil sunt oripilate de aceasta postare, dar pot sta linistite fiindca asa cum, cu o floare, nu se face primavara, asa nici cu parerea mea nu se schimba mare lucru in lumea asta.

Deci nu va inghesui cu nimic, doar imi exprim parerea pentru a stii ca MACAR mi-am facut treaba de a prevenii ca barbatul sa devina femeie iar femeia sa devina barbat iar in caz ca ati observat ca in ziua de azi nu mai poti sa iti pui baza intr-un barbat sau o femeie, daca RECITITI sfatul meu, cu siguranta veti gasi si raspunsul!

V-am pupat!

Tags: , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile