Smarter_way_USA

Despre teama de schimbare, bani, investiții și obiceiuri sănatoase.

16/08/2019 | Bursa & Investitii | 1,393 views

Oamenii se tem întotdeauna de schimbare. Oamenii s-au temut de electricitate atunci când a fost inventată, nu-i aşa? S-au temut şi de apariţia cărbunelui, de motoarele cu ardere internă… Întotdeauna va exista ignoranţă, iar ignoranţa duce la teamă.

La fel e și teama de investiții. Mulți veți spune că nu aveți bani de investit la bursă sau pentru a începe un nou business. Ei bine, vă spun eu că aveți, credeți-mă le cuvânt, doar că nu știți să îi găsiți sau să îi puneți deoparte.

Citeste si: Pachetul Traderului – Ghidul tău complet de tranzacționare pe piețele financiare

Odată ce îi veți avea, va apărea problema alegerii investițiilor, lucru care vă va da mare bătaie de cap la început, însă, după un timp, după ce vă veți cunoaște apetitul la risc, după ce veți începe să știți ce faceți, când să faceți și cum să faceți, aceste bătăi de cap vor dispărea și vă veți simți ca într-o continuă vacanță fiindcă nu veți simții că munciți ci că faceți ce vă place și că o faceți pentru voi.

Ofertele platformelor de tranzacționare la bursă:

În ce anume să investiți ? Poi o puteți lua foarte simplu, deschizandu-vă un cont DEMO pe o platforma de tranzactionare precum aceasta https://bit.ly/2TKvVa0, unde veți avea la.dispoziție o suma de aproximativ $100.000 pe care îi veți putea investi cum vreți și în ce vreți, până în momentil în care vă veți simți capabili să începeți aventura vieții voastre de investitor pe bani reali.

Citeste si: Ghidul investitorului: Cum îți plasezi banii într-un fond de investiții 

Mă veți întreba că: “Bine, bine, mai Paul dar eu degeaba îmi fac cont dacă nu știu ce să fac!” Ei bine, află că așa am început și eu și iată ca am ajuns să știu ce trebuie să fac, când să fac și cu ce bani să fac! Așadar dacă eu pot, puteți și voi fără nici un fel de problemă.

Vă recomand să începeți un obicei de a vă informa despre tot ce vă interesează, să știți ce se întâmplă cu companiile în care crezi și îți plac. Va recomand să începeți să gândiți ca niște adevăți antreprenori/proprietari de companii, să vă impuneți gâbdul că sunt ale voastre și să investiți în ele cu cât mai multă responsabilitate.

Citeste si: Ce sunt ETF-urile? Ghid GRATUIT de tranzacționare ETF-uri internaționale și brokeri recomandați

Nu vă intereseaza bursa ? Nu e nico un fel de problemă. Vă va interesa și ea la un moment dat, mai ales că, probabil nu știți, dar fiind angajați (dacă sunteți, dac nu, oricum veți fi probabil la un moment dat, chiar dacă poate în propria companie), o parte din taxele și impozitele câștigului vostru merg intr-un fond de pensii care, ce să vezi, investește în acțiuni, așadar va trebui să începi să știi ce se întâmplă cu banii tăi!

Te interesează mai mult investițiile mai riscante dar cu posibil randament mai mare ? Nu e nici un fel de problema. Asta, dacă o faci responsabil și cu sume mici, în timp îți poate forna apetitul de investitor/trade care tot la documentare ajunge. Deci poți merge și așa pe drumul cel bun.

Poate vă interesează să investiți în bitcoin, foarte bine, dăcă vă documentați despre ce înseamnă și mergeți pe termen lung, poate fi o investiție foarte buna. Eu am făcut bani frumoși din bitcoin, doar având răbdare să crească. Probabil m-ați tot auzit vorbind de bitcoin în ultimii 2-3 ani de zile. Majoritatea v-ați temut, ați crezut că e o prostie care vine și trece. Ei bine n-a trecut si nici nu va trece.

Dacă acum un an Australia a legalizat plata taxelor și a comisioanelor cu bitcoin, Noua Zeelanda acum a legalizat plata solariilor in bitcoin. Vi se pare ca bitcoin-ul e ceva ce vije si pleaca. Eu zic sa vă mai gânditi.

Citeste si: Ce tipuri de investiții poți aborda pe piața crypto ?

Așadar, investiții sunt pentru toată lumea. Probabil ați tot auzit de bursă, cryptomonede, imobiliare, ETF-uri, fonduri de investiții. Da, în timp le poți avea pe toate. Important e să începi, cum începi și să înveți să ai răbdare.

Pentru a vedea si celelalte prezentari de la XTB Online MasterClass ale celorlalti educatori financiari din Romania, va invit sa accesati acest link unde le veti putea viziona pe toate!

Îți las aici un link către o platformă pe care eu o folosesc de peste 6 ani de zile. E foarte ușoară, interactivă și îți oferă posibilitatea de a investi atât in acțiuni, cât și in cryptomonede, ETF-uri, fonduri de investitii, aur, argint, petrol, tot ce vrei. —>> https://bit.ly/2TKvVa0

Citește si: 10 reguli de bază privind investițiile la bursă pentru începători (VIDEO)

Dacă nu te descurci, mă poţi contacta şi te ajut cu drag. Iar dacă vrei să te iau de la A la Z, pas cu pas până te vei descurca și singur/ă plus să te ajut să îți gestionezi mai bine banii (oricat de puțini sau mulți ai avea) iți recomand să accesezi acest link https://bit.ly/2PvDpKZ să completezi formularul de consultanță și ne auzim după pentru a găsi împreună cele mai bune soluții pentru tine.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile