Smarter_way_USA

Încă nu ți-ai făcut card Revolut? Acum e momentul să-l faci. Primești cardul gratuit și 50 RON bonus de bun venit!

11/08/2019 | Diverse | 2,487 views

Revolut, care s-a lansat în urmă cu patru ani şi are acum patru milioane de clienţi, dintre care vreo 250.000 numai în România, oferă conturi, carduri şi servicii bancare fără tarife pentru tranzacţiile internaţionale.

Sunt curios daca mai exista cineva dintre prietenii mei care sa nu aiba cont la Revolut :) Daca te numeri printre ei, am un CADOU pentru tine! Tocmai am primit o notificare ca pot oferii prietenilor acest link prin care fiecare castiga 50 RON gratuit direct pe card pe care il vor primi gratuit acasa prin curier!

Deschide chiar acum un cont la Revolut!

Practic Revolut oferă aproape tot ce oferă o bancă („aproape”, pentru că încă nu oferă credite în România) şi toate acestea dintr-o aplicaţie direct din telefon. Diferenţa principală constă în cuvântul „tehnologie”, pentru că Revolut este o companie al cărei focus este pe zona de tehnologie.

In orice caz, orice foloseste acest link pentru a te inregistra la Revolut si vei primi bonus de inceput 50 de RON. Pentru a primi cei 50 lei trebuie sa va inregistrati, sa comandati cardul si sa faceti o plata cu el.

PS: e imposibil sa nu ai nevoie vreodata sa primesti sau sa transferi bani INSTANT ! Aasadar fa-ti contul Revolut acum ! :)

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile