Smarter_way_USA

PANICĂ produsă de o poză cu o femeie urcată cu forța în mașină, de TATĂL ei. Haideți să nu ne grăbim cu concluziile!

13/08/2019 | Lume nebuna | 857 views

In utimele zile tot a fost distribuita aceasta poza in spirit de turma. Desigur, e un lucru bun ca suntem interesati si distribuim pentru a afla adevarul in caz ca este chiar ceva periculos.

Treaba a fost in felul urmator. In zona hotelului interContinental am inteles ca barbatul care intra in masina a luat de.par o.fata dupa care a bagat-o in masina. Si toata lumea a sarit (legitim, si foarte bine ca au facut asta) ca fata ar fi fost rapita si ca iar se intampla nasoale in tara asta. Eu nu am distribuit asta azears fiindca am preferat sa ma interesez prima data despre ce este vorba.

Azi (adica a doua zi dupa intamplare) aflam ca soferul masinii in care acel barbat a bagat-o pe fata cu forta, era chiar TATAL FETEI iar fata NU a depus plangere impotriva tatalui ei cand a fost anchetata situatia de catre politie.

Acum, haideti.sa gandim putin LA REXE situatia fiindca iar o.dam cu fanta’n cola cu ipocrizia si cretinismele fara sa ne concentram pe CAUZE si nu pe FAPTE penteu a vedea CUM PUTEM PREVENI astfel de situatii sa se mai intample pe viitor !!!

Daca nu am fi ipocriti/cretini/oligofreni, am lua in calcul ca Romania este o tara in care nivelul de trai si MAI ALES, cel de educatie este unul foarte scazut si astfel, dupa cum stiti, in topul EUROPEAN si chiar MONDIAL suntem in TOP 10 tari in ceea ce priveste VIDEOCHATUL (asta e oficial, nu o spun eu) iar o foarte mare parte din populatia feminina umbla prin tot felul de zone (unele mai vai de mama lor altele mai luxoase) la produs !

De ce va spun lucrurile astea ? Ei bine, vi le spun fijndca nu’s nici de ieri de azi si nici nu sunt cretin sau ipocrit sa ma ascund dupa deget oripilandu-ma de fapte si sa nu incerc sa rezolv cauzele pentru a prevenii ca copiii mei sa traiasca in astfel de situatii. Asadar daca vreau sa previn, va trebui sa merg la cauza si sa inteleg problema.

Cunosc PARINTI care au situatii financiare bune si TOTUSI, si-au gasit fetele, odraslele lor, umbla d la produs pe strazi facandu-si familia de rusine. Iar cand au aflat au intrat in pamant de rusine si nu stiau cum sa isi scoata fetele din astfel de medii si sa incerce sa le duca pe drumul cel bun.

Stiu, multi imi veti spune ca NU ASA se rezolva problema, sau veti gasi alt mod IPOCRIT, JEGOS si LIBIDINOS de a da bine pe sticla spunandu-mi MIE ca exagerez sau ca generalizez sau.alte mizerii de genu.

Ce va spune eu, e … daca tot vreti sa rezolvam astfel de situatii, haideti inainte sa sarim cu ZICALE IPICRITE sa aflam ce s-a intamplat si sa.gasim solutii de PREVENIRE a situatilor de genu pe viitor.

Pentru ca in unele situatii POLITIA pe care ne bazam noi (ca na … tot timpu noi asteptam pe ALTCINEVA sa ne rezolve problemele) poate nunvor fi tot timpu la dispozitie sau poate nu au INTERES sa ne ajute (cunoastem cazuri, vezi CARACAL).

Eu sincer afland ca in masina e TATAL FETEI, vreau in primu rand sa.ma gandesc ca omul NU ii vrea raul acelei fete ci ca ii vrea binele, deci refuz sa cred ca TATAL FETEI a pus pe un alt barbat (poate era fratele ei) sa o ia de par si sa o duca la produs sau cine stie ce alte tragedii se mai pot intampla. Refuz sa cred asta.

Stiu, se poate ca acel TATA sa.fie un monstru care isi bate copiii si sa fie asta proble.a si in acest caz. Se poate si asta. Trebuie verificat.

Daaaar, HAIDETI prima data sa aflam EXACT care a fost problema si abia dupa sa discutam si sa ne dam NOI cu parerea nestiind exact care a fost proble.a de fapt si de drept acolo.

In cazul de fata, afland ca.este tatal.fetei soferul si stiind ca in acea zona umbla foarte multe domnite la produs, eu vreau sa cred ca TATAL “isi proteja” fiica luand-o cu forta din acea zona fara sa-si faca de.toata minunea familia. SPER ASTA SA FI FOST si nu altceva mai grav.

Acum, legat de faptu ca a fost luata de par si bagata in masina, vreau sa va spun, cu tiata sinceritatea, si fara ipicrizie jegoasa cum gasim pe tot internetu, ca … eu sa fiu tata de o fata despre care sa aflu ca ar practica astfel de chestii, credeti-ma … trasul ala de par ar fi fost doar echivalentul la la o palmuta la funduletu copiilor de catre bunici cand fac rele. Cu toata sinceritatea si seriozitatea va spun. Fata aia din casa n-ar mai iesi o buna perioada de timp pana nu i-ar iesi zdrentosenile din cap.

Bun, acum repet, haideti sa aflam ce declara tatal.fetei, fata si barbatul.care a bagat fata in masina, si ABIA DUPA suntem liberi sa discutam nasoale ca VAI DE.M8NE IN CE TARA TRAIM SI CUM POLITIA NU-SI FACE TREABA.

Departe de mine gandul de a lua apararea politiei, dar nici nu pot fi cretin sa spun nasoale acum in orice fel de situatii despre ei, fiindca tot ce as rezolva e sa las problema nerezolvata, cauzele nerezolvate, as incuraja faptele sa continue iar fetele din ziua de azi ar creste cu o educatie total gresita despre reponsabilitate fata de propria persoana si penteu cei din jur.

Haideti VA ROG sa nu ne crestem copiii cu gandul ca tot timpu cineva tre sa aiba grija de ei, sa nu ne crestem fetele cu o educatie gresita ca ele ar face parte din alta specie decat barbatii, sa ii invatam despre riscuri sa dezbatem CAUZE si NU FAPTE pentru a avea grija ca sa ne bucuram de ei sanatosi, crescuti frumosi si cu responsabilitate. VA ROG EU MULT !

Numa bine, rau la nime!

PS: Daca chiar a fost rapire acolo, ceea ce am scris mai sus ramane PERFECT VALABIL si tot trebuie sa mergem mai departe cu educatia copiilor si de mers pe CAUZR in loc de fapte chiar si cu scopul de a pedepsi vinovatii. INSA, soferul din masina tot TATAL FETEI ramane asadar vreau sa cred ca nu de bucurie/plicitseala a permis ca fica lui sa fie luata de par si bagata in masina!

Tags: , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile