Smarter_way_USA

Urmează raportările financiare UBER și Lyft. Vezi lista completă de raportări financiare din săptămâna 5-9 iulie 2019

07/08/2019 | #earningsreport | 945 views

Maine seara avem raportarile financiare ale UBER, iar diseara avem raportarile de la Lyft (competitotul uber in america).

Va fi interesant de vazut ce vor raporta fiecare … din cate am inteles UBER este posibil sa raporteze prost … undeva la vreo 5 miliarde de dolari pierdere INSA asta nu e nimic anormal cand vine vorba de companii de genu UBER, Beyoud Meat, Lyft sau altele asemanatoare, care mananca bani multi de la fonduri de investitii prin runde coninue de finantare ca sa se dezvolte sa isi creasca cota de piata si baza de date de utilizatori.

Daca nu aveti inca cont de tranzactionare la bursa va recomand aceste doua platforme de tranzactionare: https://bit.ly/2TKvVa0 si https://bit.ly/inregistrare-xtb

De asemenea raportari interesante sunt si cele de la Skyworks (fiind afectata de tradewarul SUA-China), Booking Holdings (rezervari hoteliere), Actiivsion Blizard (celebrul producator de jocuri), Dropbox (pentru divizia de cloud storage), Kraft Heinz (gigantul din domeniul alimentar care ar cam fi cazu sa vina cu niste rezultate bune), Conos Group (fond de investitii in companii producatoare de canabis terapeutic) … si multe altele.

Orice opinii, cercetări, analize, preţuri sau alte informaţii oferite cu titlul de comentarii generale de piaţă nu reprezintă sfaturi de investiţii. Nu sunt răspunzător pentru orice pierdere sau pagubă incluzând şi fără limitare la, orice pierdere sau câştig care poate lua naştere direct sau indirect din utilizarea sau bazarea pe astfel de informaţii.

Vă aducem la cunoştinţă că informaţiile sau cercetările bazate pe date istorice nu garantează viitoare performanţe sau rezultate. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite sunt riscante.

Pierderile pot depăși marja blocată. 80% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile