Smarter_way_USA

Cum arată o tranzacție cu 1.000.000.000 de dolari transferați într-un portofel de BITCOIN

15/09/2019 | #crypto | 951 views

Bitcoin (BTC) în valoare de peste 1 miliard de dolari au fost transferati de la 15 adrese diferite la una. Această tranzacție au condus la emoție și gânduri despre ce ar putea provoca tranzacția și care sunt consecințele acesteia.

Compania de urmărire în timp real a criptomonedelor mari, Whale Alert, a publicat un avertisment în contul de twitter, care indică tranzacția care transferă 94.504 BTC, care este de peste 1 miliard de dolari la prețuri curente.

Mai mult de jumătate din BTC-ul trimis (56%) provenea de la o singură adresă. Alți 42% provin din alte trei adrese. Taxa de tranzacție este de aproximativ 700 USD, adică doar 0,00007% din total.

Bitcoin-ul este o moneda virtuala care foloseste tehnologia blockchain pentru sigurant platilor si pentru stocarea banilor in mod electronic fara a cere banca sau numele persoanei.

Satoshi Nakamoto a creat aceasta moneda virtuala in anul 2009. Cel mai mare avantaj pe care il are Bitcoin-ul este faptul ca nu se afla sub controlul unei autoritati, guvern sau companie privata, astfel, persoanele care il folosesc sunt scutite de plata comisioanelor in cazul unei tranzactii.

Platforme recomandate pentru tranzactionare:

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile