Smarter_way_USA

Împrumut de 5000 de lire cu garanție un Rolls Royce de un sfert de milion? Iată diferența între zgârcenie și economisire

12/09/2019 | Diverse | 1,485 views

Un bărbat a intrat în bancă și a cerut un împrumut de 5.000 de lire, oferind drept garanție un Rolls Royce de un sfert de milion.

Reuben Singh s-ar fi dus la o bancă din Londra pentru a lua împrumut 5.000 de lire sterline. Indianul i-ar fi spus bancherului că pleacă într-o călătorie de afaceri în Europa. Pentru a obține împrumutul, Reuben Singh ar fi fost informat că trebuie să garanteze un obiect de valoare. Bărbatul i-ar fi dat bancherul cheile mașinii lui, un Rolls Royce care costă un sfert de milion de lire sterline.

„Mașina este parcată pe strada din fața băncii. Am toate actele necesare”, i-a spus Reuben Singh bancherului, conform postării care circulă zilele acestea pe toate rețelele de socializare. Banca i-a acceptat împrumutul, folosind bolidul de lux drept garanție. Directorul băncii și angajații acestuia s-au amuzat copios pe seama bărbatului care a garantat un Rolls Royce de 250.000 de lire sterline, pentru un împrumut de 5.000 de lire sterline. Unul dintre angajații băncii din Londra a parcat mașina în incinta instituției. Două săptămâni mai târziu, Reuben Singh s-a întors și a plătit datoria, cu o dobândă de 15.41 de lire sterline. Curios, bancherul l-a întrebat: „Domnule, suntem foarte confuzi. Cât timp ați fost plecat, v-am verificat identitatea și am descoperit că sunteți un multimilionar. De ce ați avut nevoie de împrumut?”.

Omul de afaceri i-a răspuns prompt bancherului: „Unde altundeva în Londra aș putea să îmi parchez mașina pentru doar 15,41 de lire sterline timp de două săptămâni”. ?

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile