Smarter_way_USA

Despre victimizarea femeilor, libidinoșenia bărbaților și cum distrugi generații întregi prin texte inepte care sună frumos

11/09/2019 | Lume nebuna | 1,037 views

Va prezint mai jos, un text hidos distribuit de un fătălău nefutut, ce l-am gasit distribuit in draci de catre toata specia feminina si de catre toti puțoii nefututi ce voiau si ei sa dea bine (pe facebook) la vreo maimuta si sa primeasca si ei niste like-uri, iar maimutele sa le arate si ele muritorilor de rand cum ar trebui ele tratate, multe dintre ele fiind inca nesterse la gura, fara sa realizeze ca isi fac rau atat lor cat si intregilor generatii ce le vor vedea libidinoșenia de pe facebook.

Spală vase, spală haine, întinde rufe, spală pe jos, fă de mâncare, fă curățenie, calcă. Fă-te frumoasă, creşte-ți copiii, du gunoiul, fă patul, dă de mâncare la copii, fii elegantă, fii discretă, nu te plânge. Vino devreme acasă, fă-ți timp pentru tine, epilează-te, machiază-te, pensează-te, îngrijeşte-te, fii drăguță cu oamenii. Mergi la piată, intuieşte ce vor să mănânce membrii familiei. Suportă-le reproşurile despre cât de sărată e mâncarea. Nu ucide pe nimeni. Iartă, treci peste. Mai strânge nişte resturi de mâncare lăsate pe masă şi vezi că a mai apărut o farfurie în chiuvetă. Tot ce trebuie să facem unii dintre noi este să fim extrem de recunoscători dacă avem o femeie acasă care face măcar jumătate din cele enumerate mai sus. Dați-i o floare, ridicați-vă fundul de pe scaun când vine acasă, luați-o în brațe, respectați-o şi puneți-o înainte de orice pe lumea asta pentru că fiecare clipă din viața ei e un sacrificiu în cinstea voastră??Această ființă se numeşte FEMEIE, mamă, soră, iubită, soție. ???.❤?‍♂️

93.000 de reactii si 73.000 de distribuiri ! WOW ! Asta spune multe despre cum arata planeta asta si tara asta cand vine vorba de cum suna prezentul si viitorul.

Textul asta libidinos ar trebui luat ca o chestie cat de cat fireasca, dar sa nu o dam in VICTIMIZARI ca aia e cea mai infecta si insalubra trasatura feminina in anul 2019 ! Chestia asta trebuie vazuta ca o chestie fireasca de respect, rasfat si de grija ! ATAT !!! Orice alta exagerare in sensul de ridicat in slavi si hidosenii de genu, ar trebui tratata exect invers !

Toate acele activitati mentionate pe care le face sau ar trebui sa le faca femeia (desi, evident poate fi ajutata si barbat) sunt activitati normale care le face pentru ea, pentru al ei, pentru copiii ei si pentru casa in general. Nu e de plans ci e de facut! Iar barbatul la randul lui are de asemenea muuuuulte alte chestii de facut, deloc usoare pentru ca femeia lui si familia lui sa fie fericita si sa nu-i lipseasca nimic. Fiecare e cu treaba lui. Asa e de cand e lumea si Pamantul si asa trebuie sa fie!

Iar partea trista ce ar trebui discutata referitor la specia umana din ziua de azi si la relatii si casnicii pe general, e treaba ca femeia anului 2019 e pe sistemul femeie de cariera, care daca vine acasa obosita, sau satula de munca si de oameni, daca e mai bossy la ea la job si vine acasa cu o atitudine bossy la barbat, daca barbatul nu e gay sau nu are trasaturi feminine, sigur-sigur se va simti ca are un barbat in casa nu o femeie, se va simti in concurenta cu ea si va LUPTA de la egal la egal cu ea, si uite asa apar certuri, neajunsuri, reprosuri iar cand barbatul nu mai vede feminitatea in persoana de langa el se ajunge poate chiar si la violenta, ceea ce e trist, fiindca nu asa ar trebui sa stea lucrurile!

Asadar, dragi femei ce distribuiti poza asta in draci … mai bine va ganditi la chestii de genu si nu la victimizari, ca alea sigur-sigur nu va vor ajuta la ABSOLUT NIMIC ci dimpotriva, chiar e in dezavantajul vostru si al tuturor. Toate cele dorite din acest test libidinos vor veni ca o consecinta a intelegerii voastre ca sunteti FEMEI si a faptului ca barbatul vostru isi intelege rolul de barbat in casa!

Iar voi putoii ce distribuiti aceasta poza, haideti mai bine inainte sa invatati sa fiti barbati, sa aveti ce oferii femeii de langa voi, sa invatati sa nu fiti TOLERATI in relatii/casnicii ci sa fiti capul familiei si abia dupa sa va aduceti femeia acasa pentru a-i putea oferii cele mentionate in acel text. Pana atunci, la munca si la facut bani cu voi! Sa-si aduca femeie acasa stie si poate tot prostu!

Mna, m-am exorcizat si eu putin, iar acum pot sa revin din nou la treaba pentru ca sa pot la sfarsitul zilei sa fiu tratat si sa tratez REGESTE femeia de acasa.

Tags: , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile