Smarter_way_USA

Conferință – Cum abordăm investițiile în 2020 – perspective și diversificare

16/10/2019 | Bursa & Investitii | 1,011 views

Alătură-te lui Valentin Nedelcu, Dan Sulica și Claudiu Cazacu, în seara de 24 octombrie, ora 18:00, în cadrul celei mai ”DIVERSIFICATE” conferințe de sfârșit de an! Înscrie-te ACUM și află informații despre:

✅ Înțelegerea și aplicarea diversificarii
✅ Perspectivele economiei europene și ale SUA
✅ Construirea unui portofoliu de investiții
✅ Instrumentele cu deținere versus CFD

Înscrie-te și primești pe email structura conferinței!

Agenda Speakerilor

Valentin Nedelcu

Valentin Nedelcu – Investitor, Financial Coach, Consultant fiscal, fondatorul comunității StiințaBanilor, cea mai mare comunitate de finanțe personale și investiții din România.

Dan Sulica

Dan Sulica – Fondator al website-ului de educație financiară ideisibani.ro, din dorinţa de a veni în sprijinul celor care doresc să îmbunătăţească felul în care îşi gestionează finanţele personale.

Claudiu Cazacu

Claudiu Cazacu – Chief Analyst la XTB România și unul dintre cei mai cunoscuți analiști financiari din România. A absolvit prestigiosul master în finanțe al London Business School în 2016. Studiile sale în domeniul economic i-au adus și diploma de master în finanțe (DOFIN) la ASE.

Unde are loc conferința?

RIN CENTRAL HOTEL, Str. Traian 55A, sector 3, București, România
Sala Nicolae Iorga, etaj 7

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier . 77% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor.

Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFDurile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii. Contractele pentru diferență (”CFDs”) sunt produse care se supun efectului de levier și presupun un nivel de risc ridicat întrucât chiar și mișcările minore de preț ale activului suport vă pot afecta contul. Balanța contului poate fi pierdută în totalitate.

XTB acţionează în calitate de contraparte în tranzacţiile încheiate în scopul de a executa ordinele clientului. Mai multe informații sunt disponibile în documentul Declarația privind riscul de investiție de pe www.xtb.com/ro.

Tranzacționarea acestor instrumente ar putea să nu se potrivească tuturor persoanelor, așadar se recomandă înțelegerea riscurilor și a mecanismului de funcționare, precum și parcurgerea programelor educaționale dedicate sau apelarea la asistență personalizată. CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier.

X-Trade Brokers Dom Maklerski Varșovia Sucursala București S.A., Bulevardul Eroilor nr. 18, Sector 5, București, România, este înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/13245/2008, Cod Identificare Fiscală 24270192, Activitate Principală – Alte intermedieri financiare n.c.a. – 6499 Cod operator date personale 22438, Atestat C.N.V.M. 293/15.09.2008, Nr. înscriere în Reg. C.N.V.M. PJM01SFIM/400002

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile