Smarter_way_USA

Forumul Investitorilor Individuali – 16 noiembrie 2019

11/10/2019 | Bursa & Investitii | 938 views

Ce faci pe 16 noiembrie? Ocupă-ți acum locul la cel mai mare eveniment național dedicat investitorilor. Nu, nu este nevoie să te învoiești de la birou. Evenimentul este sâmbătă 16 noiembrie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Grand Balroom.

Înregistrarea este gratuită și în limita locurilor disponibile.

Bursa de Valori București împreună cu partenerii săi îți aduc Forumul Investitorilor Individuali la București. Pe 16 noiembrie 2019 ești așteptat să petreci o zi de sâmbătă altfel – cu discuții și prezentări antrenante despre ce presupun investițiile pe piața de capital și de ce momentul să investești este acum.

Îți propui să investești pe bursă și nu ai foarte multe cunoștințe în acest sens? Vei afla de la specialiști cum poți face asta. Îți vor împărtăși din experiența lor personală dar și profesională.

Ai deja cunoștințe avansate în investiții? Vino să întâlnești investitori la fel ca tine, să te conectezi cu ultimele noutăți, să cunoști companii în care poți investi. Reprezentanți ai brokerilor, fondurilor de investiții, fonduri de pensii private facultative, asociații de profil abia așteaptă să te întâlnească și să răspundă la întrebările tale.

De ce să vii la eveniment?

Îți propui să investești pe bursă și nu ai foarte multe cunoștințe în acest sens? Vei afla de la specialiști cum poți face asta. Îți vor împărtăși din experiența lor personală, dar și cea profesională. Vei vedea cât este de simplu.

Ai deja cunoștințe avansate în investiții? Vino să întâlnești investitori la fel ca tine, să te conectezi cu ultimele noutăți, să cunoști companii în care poți investi.

Reprezentanți ai fondurilor de investiții, brokeri, fonduri de pensii facultative te așteaptă la standurile lor. Vino să afli direct de la ei răspunsurile la întrebările care te interesează.

CONFIRMA PARTICIPAREA LA FORUM!

Tags: , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile