Smarter_way_USA

REVOLUT, noua senzație a finanțelor personale. Avantaje și dezavantaje

05/10/2019 | Diverse | 874 views

Tot mai mulți oameni folosesc Revolut, aplicația care revoluționează lumea finanțelor personale.

Revolut este o aplicație care revoluționează lumea finanțelor personale ca o alternativă digitală a serviciilor bancare. Această aplicație îți oferă mai multe tipuri de carduri contactless pe care le poți folosi oriunde pe acest pământ evitând să plătești comisioane dubioase în timp ce îți oferă super rate de schimb, conturi în orice tip de monedă, plăți online, sheruirea conturilor cu prietenii cât și statistici foarte detaliate cu cheltuielile lunare.

Acceseaza Revolut si deschide un cont!

Avantaje

Cardul Revolut îți oferă un curs mai bun pentru plățile pe care le faci în străinătate. Dacă rezervi o vacanță, cumperi online de la un magazin de afară sau dacă îți petreci vacanța peste hotare, Revolut îți garantează că tranzacția se face la cel mai bun curs.

24 de monede se pot schimba în câteva secunde. Dacă ai un credit în euro ce trebbuie achitat la bancă, în ficare lună trebuie să cumperi valută, tu având salariul în lei, dar rata de conversie euro lei este una în total dezavantaj pentru tine. Cu ajutorul cursului interbancar Revolut, vei cumpăra euro la prețuri mult mai mici, practic scăzând impactul financiar pe care îl vei resimți din cauza ratelor lunare. Pentru conturile standard, vei putea beneficia de schimburi valutare fără taxe în limita a 20.000 lei pe lună. Dacă depășești această sumă, ți se vor percepe comisioane de 0,5%, conform Financer.com.

Revolut îți împarte tranzacțiile pe categorii astfel încât cunoști cât ai cheltuit la restaurant, la shopping, la market, lună de lună. Cardul Revolut asigură transferul instant către alți utilizatori ai aplicației. Este la fel de rapid ca un SMS.

Pentru un cost de 3,5 lei/persoană/zi, Revolut îți poate asigura asigurarea de călătorie în străinătate. Aplicația își dă seama când te afli peste graniță ori de câte ori telefonul mobil arată că ești plecat afară. În momentul când te-ai întors în țară, asigurarea se oprește iar retragerea banilor se oprește.

Ai prea multe carduri ? Instaleaza aplicatia ‘Curve’ pentru a folosi un card pentru toate celelalte!

Revolut are o funcție, Vaults, care are scopul de pune banii deoparte. Această funcția rotunjește fiecare tranzacție făcută iar diferența o pune deoparte pentru diverse lucruri pe care dorești să le cumperi.

Pentru o utilizare obișnuită a cardului Revolut nu există costuri de administrare. Singurul cost este cel am transportului cardului la destinatar. Când îți faci contul Revolut va trebui să-l alimentezi cu 50 de lei, ca să confirmi datele tale.

Dezavantaje

Când faci transfer din contul bancar pe Revolut, banii ajung instant. Nu și invers. În plus, nu toți comercianții acceptă Revolut.

Revolut nu acceptă chiar toate mondele lumii. Sunt zone unde Visa și Mastercard nu funcționează, precum Tuvalu, Coreea de Nord, Eritreea, Crimeea, Iran, Ucraina de est, Transnistria, Osetia de Sud. În alte state, Revolut nu este acceptat: Afganistan, Aruba, Burundi, Bhutan, Congo, Djibouti, Gambia, Comore, Guyana, Liberia, Lesotho, Sudan, Mauritania, Sierra Leone etc. Există mari semne de întrebare legate de funcționarea Revolut în Palestina, Kosovo, Abhazia, Ciprul de Nord.

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile