Smarter_way_USA

Black Friday la bănci. Ce oferte sunt disponibile la Banca Transilvania și Unicredit

14/11/2019 | Diverse | 902 views

Black Friday are loc și la bănci anul acesta. Două dintre cele mai importante bănci de pe piață vin cu oferte de nerefuzat pentru clienții lor. Credite de nevoie personale ieftine și nu numai.

Banca Transilvania vine cu cele mai ieftine oferte din portofoliul său, în cadrul campaniei de shopping bancar online BANK Friday. Black Friday începe la această bancă vineri la ora 9:00. Clienții pot lua un credit de nevoi personale pentru destinații dintre cele mai diverse: amenajarea locuinței, achiziționare autoturism, alte proiecte personale.

Banca Transilvania a nunțat și oferta de leasing cu dobândă 0%, comision lunar de gestiune zero pentru autoturisme full electrice noi şi asigurare la cota preferențială de 2,5%, tot de Black Friday.

Unicredit are o ofertă exclusiv online în data de 15 noiembrie între orele 9:00 și 17:00. „Pe data de 15 noiembrie, de Black Friday, vom oferi consumatorilor, pentru al doilea an la rând, posibilitatea de a beneficia de servicii financiare de la UniCredit în condiţii avantajoase. Bazându-ne pe succesul campaniei de anul trecut, am decis să eliminăm sau să reducem, pentru participanţii la campanie, anumite costuri sau comisioane aferente produselor bancare de cel mai mare interes în rândul consumatorilor: contul curent, cardurile de credit şi împrumuturile pentru realizări personale fără ipotecă”, a declarat Sorin Drăgulin, Director Produse şi Segmente în cadrul Diviziei de Retail UniCredit Bank

Această campanie include o ofertă tranzacţională de cont curent şi servicii ataşate de la UniCredit Bank cu zero costuri pe viaţă pentru primii 1.000 de clienţi noi care accesează campania, precum şi două oferte de creditare – respectiv pentru creditele de nevoi personale şi cardurile de credit UniCreditCard Principal şi Premium oferite de UniCredit Consumer Financing.

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile