Smarter_way_USA

De ce NU are nevoie si nici o obligatie Klaus Iohannis să accepte o dezbatere cu Viorica Dancilă

11/11/2019 | Politica | 876 views

Klaus Iohannis tocmai a declarat ceea ce va spuneam azi dimineata si anume ca se va concentra pe discutiile si dialogul direct cu romanii si ca doreste sa mobilizeze oamenii la vot pentru ca sa nu avem surprize in turul 2 din cauza uriasului mecanism PSD-ist de campanie.

Practic NU a refuzat o dezbatere ci spune ca nu e o prioritate pentru el acum si trebuie sa recunoastem ca Viorica Dancila nu are cum sa fie o prioritate pentru orice fiinta cu minim 2 neuroni in cap.

Foarte SCARBOASA insa atitudinea PSD-ista si Antenista a lui Serban Nicolae si a lui Radu Tudor care se minuneaza acum la Antena 3 ca presedintele Iohannis ar fi un om rau, si zero-barat fiindca refuza O FEMEIE care il roaga de nenumarate ori sa poarte o dezbatere cu ea (cu femeia) si el, monstru de om, vez’domne, nu accepta! Ce om sa fii …

Repet, Klaus Iohannis NU are nici o obligatie sa poarte o dezbatere cu o fiinta insalubra care, cu siguranta, tot ce are de spus este ca ea este o simpla femeie ce doreste un dialog si ca e singura intre rautaciosi care ii vor ei raul. Mi-e scarba !

Tags: , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile