Smarter_way_USA

#dejavu: Viorica Dancilă câștigă tot mai mult teren în fața lui Iohannis! România primește ce merită! (y)

15/11/2019 | Politica | 860 views

Prostimea din Romania, fiind foarte predictibila, e foarte usor de controlat iar staff-ul PSD si-a facut extrem de profesionist treaba de prostit pe prosti prin cererea unei dezbateri, cerere facuta cafiind o treaba general valabila in democratie (lucru adevarat, doar nu la noi nu e cazul, iar pe prostimea din Romania oricum nu o duce capu sa priceapa asta).

Am si eu o intrebare pentru oligofrenii si hipsterii oligofreni care au vtat la algeri pe altcineva decat pe CEL MAI PUTERNIC in masura sa bata PSD-ul, acum IMI DAU DREPTATE cand va spuneam ca imprastierea in 5476858 partide o sa ne doara pe toti ??? Acum imi dati dreptate ? Spalati-va pe cap cu Dancila!

Repet, in 24 noiembrie la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila are din ce in ce mai mari sanse de castig fiindca, repet, prostimea umana, incepe sa se hotarasca (in prostia lor) sa nu mai mearga la vot pe motiv ca nu se simt reprezentati fiindca Iohannisnu vrea sa dezbata cu proasta pamantului … DA, atat de cretini sunt romanii!

Si cand zic de cretini ma refer la romanii aia ce se cred mari destepti si educati … aia imprastiati, NU ma refeream la PSD-isti, fiindca aia asa cum sunt, sunt uniti pe un scop comun!

Si cu totii vom suferii pentru asta! Ramaneti imprastiati! Hai cu Dancila presedinte si sa se aleaga praful de tara asta! Reset-ul este singura sansa de revenire a Romaniei.

Tags: , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Capitalul tău este expus riscurilor.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile