Smarter_way_USA

Europarlamentare vs. prezidențiale! Câteva observații

11/11/2019 | Politica | 743 views

  • Klaus Iohannis a luat vot PRO-Iohannis mai mult decat pro-PNL. Asta inseamna LIDER care iti poti pune baza ca ARE sanse sa te scape de PSD (daca tot ne dam cu fundul de pamant ca vrem asta).
  • Viorica Dancila a luat vot pro-PSD in marea majoritate a voturilor. Putea candida si o scandura in locul ei ca avea aceleasi voturi. Maxim 10% din voturile obtinute au foat primite de femei cu sub 2 neuroninin cap care empatizau cu VICTIMIZAREA creaturii.
  • Dan Barna a obtinut voturi ANTI-PSD in proportie de MINIM 50% in rest au obtinut voturi pro-USR si vreo 10% voturi ale unor FLOWER POWER care se uitau la Barna ca la un model de … mi-e foarte greunsa gasesc cuvinte civilizate cand vine vorba de fătălăi … e un trend la nivel mondial de pizdificare, slabire si sensibilizare a barbatului … cam din aceasta categorie face parte Barna, iar creaturile de genul FLOWER POWER simpatizeaza chestii de genu, deasta vedem milenials slabi si emo si tot felul de fiinte care asteapta sa linse dea totul de-a gata dar daca se poate FARA responsabilutate sau ceva de pus mana.

V-am spus de nenumarate ori ca in 26 mai USRPLUS a luat voturi anti-psd si ca la prezidentiale nu mai face nici jumatate din voturi din cauza faptului ca votantii care voteaza ANTI (orice) sunt de regula extrem de imprastiati si nici nu-i prea intereseaza politica asadar voteaza ca tot prostu doar pe ceea ce aud ei ca e cool si la moda ? Ei bine, exact asa s-a si intamplat!

Sa ne bucuram totusi ca PNL-ul a avut o echipa.care s-a mobilizat foarte bine ca altfel aveam pe Dancila pe locul 1 si ne faceam de toata rusinea in lumea asta.

Tags: , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzacționare

Your capital is at risk.

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile