Smarter_way_USA

Crypto.com oferă Spotify și Netflix gratuit cu cardul lor Visa plus 10% la AirBNB și Expedia

14/12/2019 | #crypto | 842 views

Platforma Crypto.com oferă acum un card Visa care poate fi utilizat la nivel global. Pentru a promova serviciul, firma oferă, de asemenea, concesii pentru plățile Netflix și Spotify. Clienții pot primi rambursări de până la 100% la abonament în funcție de tipul de card pe care îl dețin.

Platforma oferă, de asemenea, până la 10% reducere la rezervările Expedia, oferind în același timp 10% rambursare la rezervările Airbnb. Mai mult decât atât, clienții vor primi numerar de la unu la cinci la sută înapoi la toate achizițiile în funcție de cardurile lor.

Rezerva cardul si beneficiaza si tu de oferta!

Deși nu trebuie să fie alocată nicio sumă pentru nivelul cel mai scăzut, cu atât mai mult pentru tokenul MCO avantajele oferite sunt mai mari. Produsul a avut o recepție excelentă pe piață, deoarece mai mult de 120.000 de rezervări au fost făcute pentru card.

PS: Folosind acest link, veti beneficia si de un bonus la inscriere de 50 de dolari pe care il veti primi la comandarea cardului!

Compania intenționează să elimine marcajele pe toate serviciile pe care le oferă. Obiectivul este de a tranzacționa criptomonedele la cele mai mici prețuri posibile, fără taxe, făcând astfel aplicația mai eficientă decât orice schimb.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is unregulated in most EU countries and the UK. No consumer protection. Your capital is at risk.

Compania nu a impus taxe anuale sau lunare pe cardurile metalice și nu are comisioane de retragere a bancomatelor. De asemenea, compania oferă servicii pentru călători, oferindu-le cele mai mici rate de schimb valutar. Potrivit firmei, tarifele sunt egale cu rata pe care Google o arată.

Tags: , , , , , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile