Smarter_way_USA

Cum se face un plan de investiții

10/12/2019 | Diverse | 1,080 views

Stabilirea unui plan de investitii nu presupune doar deschiderea unui cont de economii si cumpararea unor actiuni. Pentru a putea crea un astfel de plan este important sa stabiliti scopul investitiei, telurile pe care doriti sa le atingeti si sa luati in calcul diferite optiuni de investitii, pentru a le alege pe acelea care sa va ajute sa va atingeti scopul. Iata cum se face un plan de investitii:

Stabiliti-va telurile de viitor. Un plan de investitii atent structurat va va ajuta sa va atingeti telurile pe termen scurt si lung, cum ar fi stabilirea unui cont de economii pentru a plati studiile copiilor, folosind profitul obtinut de pe urma unor investitii sau crearea unei pensii private.

Stabiliti o suma pe care puteti s-o investiti, pentru inceput. In functie de telurile stabilite, un broker va poate ajuta sa stabiliti de ce suma aveti nevoie pentru o investitie initiala.

Citeste si: 10 Reguli de bază privind investițiile la bursă pentru începători (VIDEO) 

Cum ar fi să te trezești dimineața și să faci orice vrei tu să faci, fără să fii nevoit să mergi la muncă sau să ai alte constrângeri?

DA! Ai citit bine. E posibil. Și realizabil :) Se numește independență financiară! Îți voi prezenta în cursul Totul despre banii care fac bani. Schimbă jocul! 8 pași necesari pentru a cunoaște tot ce ai nevoie să știi ca să ajungi acolo.

După achiziționarea cursului, ți se va crea automat un cont pe platformă pentru a accesa materialul. Pentru cursul video, îți vei putea monitoriza progresul și vei avea o secțiune de comentarii pentru fiecare capitol sau subcapitol.

Poti comanda cursul de aici: “Primul.Milion: Libertate pe bune!”

Ganditi-va la riscurile pe care sunteti dispusi sa vi le asumati. Investitiile cu riscuri mari pot produce sume mari, insa va pot face sa pierdeti multi bani. Daca nu sunteti dispusi sa riscati este indicat sa investiti in bunuri de tezaur si in actiuni de bursa fara riscuri mari.

Diversificati-va optiunile de investitie. In loc sa va axati pe actiunile asociate unei anumite industrii, includeti mai multe industrii. De asemenea puteti investi majoritatea banilor in bunuri de tezaur si doar o mica parte in actiuni cu risc. Diversificarea investitiei va va ajuta sa minimalizati riscul pierderii unor sume mari de bani.

Analizati tranzactiile bursiere. Chiar daa aveti un broker de incredere este bine sa stiti sa cititi rapoartele, sa urmariti valoarea actiunilor si sa preconizati evolutia in viitor a investitiilor facute. Astfel pierderile vor fi minimalizate si puteti da peste oportunitati noi de investitie.


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

Tags: , , , , , ,

Aici îți poți deschide un cont de tranzactionare la bursa

67% din conturile CFD de retail pierd bani

Magazine recomandate pentru shopping online:


emag.ro FashionDays PC Garage CEL.ro
altex Aoro Carturesti logo QuickMobile